Sahile Aşk Vurunca

En Son Değerlendirmeler

8 puan

http://gamzeninkitapdunyasi.blogspot.com.tr/2015/03/sahile-ask-vurunca-kate-perry.html#more

Greg listeyi inceledi. "Tayland mutfağı kursuna gitmelisin. Ben Tayland yemeklerini çok severim."
"Canım hangi kursu isterse ona gideceğim." Ona, kendisinin de Tayland mutfağı kursuna daha meyilli olduğunu söylemesine gerek yoktu.
"Belki bir ara benim için yemek yaparsın."
Freya,"Tabii," deyip kafa salladı. "Güneş donup denizler yandığında neden olmasın..."
Greg sırıttı. "İklim değişiklikleri bu tip mucizelere olanak sağlayabilir, biliyorsun değil mi?"

8 puan

1 gün gibi kısa sürede bitirilebilir bir kitap...11 kitaplık bir seri, sanırım bağımsız okuyabileceğiz..Yazarın anlatımı akıcı,eğlenceli, romantik & komedi tarzında keyifli üslubu var...Tavsiye ediyorum sizi yormayan kitaplardan...

7 puan

Bu kitabın kapağına vurularak, arka yazısını bile okumadan aldığım doğrudur :))
Freya web sitesi tasarımcısıdır ve ilhamını kaybetmiş hatunumuz ilhamını geri kazanmak için aşk yaşantısını hareketlendirmek ister. Lakin doğru kişiyi bulacak vakti yoktur bunun için gazeteye bir ilan verir :) Üst katında oturan Greg ise bu konuya çoktan gönüllü durumdadır ancak Freya Greg'den uzak durmak zorundadır çünkü Greg bir avukattır. Freya ve kız kardeşi Anna'nın hayatını cehenneme çeviren ve ailelerini elinden alan avukat yüzünden Freya avukatlardan nefret etmektedir.
Bu ara bu cümleyi çok kullanıyorum ama öyle "aman aman bir kitap" değil. Vaktiniz varsa bir kaç saatte bitirebileceğiniz güzel bir kitap.

Greg'den çok Max'i yani Freya'nın alt katında oturan elemanı daha çok merak ettim. Keşke onu biraz daha yazsalardı. Anna'nın Max'e kapılması ve Max'in ona yemek yapması çok tatlıydı :) Keşke ikinci bir kitabı olsa ve orda Max ile Anna'yı yazsa yazarımız.

3 puan

Oku geç kitaplardan biriydi, kafa dağıtmalıktı.

geri ileri