Sadece Arkadaşız (Not Quite #1)

En Son Değerlendirmeler

8 puan

Kesinlikle bekledigimden çok daha iyi bir kitapti.Yazarin diğer serisini pek sevmemistim.Hediye gelmeseydi bu kitaptan da mahrum kalacaktim.Önyargili olmamam lazimmis.😩Hikayeyi ve karakterleri çok sevdim.Devam kitaplarini merakla bekliyorum. Romantik kitaplari sevenlere tavsiye ederim.😃

10 puan

Aradığım heyecan buydu işte. Nasıl okudum nasıl bitirdim anlamadım. Zaten bittiğine de çok üzüldüm o kadar güzeldi ki. Jess mükemmel bir anne ve abla. Jack milyoner ama mütevazı bir karakterde. Olaylar ise o kadar güzel ilerliyor ki gözümü kitaptan bir saniye bile ayırmadım. Güldüm ve sonunda hüzünlendim zaten küçük çocukların olduğu kitaplar beni bir şekilde hüzünlendiriyor. Puanım 5/5 benim gibi romantik hikayeler seviyorsanız muhakkak okuyun. Beş kitaplık serinin ilk kitabı hemen ufak bir araştırma yaptım da. 🙈 İnşallah Nemesis bizi fazla bekletmez de diğer kitapları da çabucak okuruz.

8 puan

@nemesiskitap 'ın yine pamuk şekeri tadında harika ,eğlenceli bir kitabını okuyup bitirmiş bulunuyorum. Zengin adam fakir kız konsepti işlenen konu gayet akıcı ve keyifle okunabilen anlatımla kolay okunan bir roman. 😁😀Sadece arkadaş degillermiş 😉😉 . Kafa dağıtmalık çerez tabir edilen şirin bir roman okumak isteyenlere tavsiyemdir.

geri ileri