Saatçi

En Son Değerlendirmeler

Profil Resmi
10 puan

daserwgfds gjhdsderhakhg fdgfahretıdyuosnc shdsd

9 puan

Yazarı ilk bu kitabıyla tanımıştım.Tam herşey bitti olay çözüldü derken,yazar bir bir incileri dağıtmaya başlıyor.Tamam şimdi anlaşıldı kalan 200 sayfada ne anlatmış olabilir ki diyorsunuz.Ama okumaya devam ediyorsunuz.Her kitap ayrı bir sürpriz sonla bitiyor.Kesinlikle tavsiye ederim.

11 yıl, 10 ay
Profil Resmi
8 puan

kitap oldukca surukleyici...bir solukta okudum..ama sonu guzel olmamis...sanki 5-10 sayfasi daha olmaliymis yarim kalmis gibi..

Profil Resmi
9 puan

Gerek konusu gerek anlatımı gerekse kurgusuyla harika bir kitap. Kitabın sonuna kadar hiçbir şeyden emin olamıyorsunuz. Bu gerçekten okunması gereken kitaplardan… O kadar cinayet kitabı okudum ama hiçbir katilin bu kadar kapsamlı bir plan yaptığına şahit olmamıştım .. En başlarda olayı çözdüğünüzü zannedeceksiniz ama hemen sıkılmayın . Elinizden bırakamayacaksınız.

8 puan

çok merak ederek aldım kitabı başlarda çok ama çok sıkıldım neden bilmiyorum bitmeyecekmiş gibi gelsede sonradan kitabın bi anda nasıl bittiğini anlayamadım güzeldi

5 puan

Adam hiç bitmeyen hikaye yazmış. Tam katil yakalanadı diyorsun, bir sayfa daha okuyorsun megerse katil o değilmiş. gibi gibi dönüp duruyor.Sürekli heyecan arayanlar için güzel kitap ama okurken yeni bir şey katmıyor.

geri ileri