Reckoning (Strange Angels #5)

En Son Değerlendirmeler

Profil Resmi
4 puan

Bu mudur yani?
Gerçekten?
Serinin konusunu gerçekten seviyorum. Christophe'ın daima sadık doğasını, Graves'in ben sana aşığım bilemezsin tavrını...
Dru'nun her daim pes etmeyen sadık doğasıı, sevgi dolu olması...
Ama bu kitabı -Bu arada son diyorlar- sevemedim. Vampir kralını Dru öldürüyor.Kitap kaçışla başlıyor. 4.kitapta Dru Graves'i kurtarıyor ve gene yollardalar.Ash peşlerinde, sonra Christophe geliyor. Aynı serinin başındaki gibi ama gel gelelim Noferatu bunların peşini bırakmıyor.
Kitabın yarısı kaçma olaylarını anlatıyor ve gerçekten çok sıkıldım.Okurken yoruldum.Bir aksiyon yok sadece kaçış, araba çalmalar, para, cephane, kıyafet ve yiyecek. Ayrıca Durunun "dokunuş" adı verdiği ananesinin öğrettiği lanetlerin kaynağı ortaya çıkıyor ve bu kaçışlarda çok yardımı oluyor.
Kitabın sonundaki ölüm kaçınılmazdı buna kesin gözüyle baktım hep ama Dru 5. kitabın sonunda kime aşık kime ne hissediyor hala kararını verebilmiş değil . Graves ise Dru'yu ve okulu terkediyor. İyişmek için.
Gerçekten beklediğim gibi bir kitap değildi. Son dedikodularına inandım ama kesinlikle son değil çünkü hiçbir şey kesin bir sonuca bağlanmadı her şey yarım, tehlike hala kapıda.
Kitapları okudum gerçekten hoşumada gitti ama bu son kitapta eksik çok şey vardı. Bir yan seri olacakmış sanırım Graves'in gözünden umarım herşey daha güzel olur ama Christophe fanıyım, Gravesi çok zayıf buluyorum, her ne kadar Dru onun büyüdüğünü söylesede daha çocuk o benim gözümde. Nitekim Dru'da öyle. Christophe'ı kalp ağrısı bekliyor gene.
Kitabın sonunda Dru'nun hastanelik olması ise tamamiyle abartılı ve gereksizdi, gerçekten. Graves'in kanını içiyorsun aniden enerji patlaması sonra aniden hastanelik mantık yok burada, gereksiz bir drama vardı

geri ileri