Portredeki Ölüm (Eve Dallas, #16)

En Son Değerlendirmeler

9 puan

severek takip ettiğm bir seriydi ama bir kaç kitaptır sıradanlaşmaya başlamıştı ki bu kitapla booommm .yazar bütün taşları yıktı yeniden dizmeye başladı. kahramanız eve yeni bir cinayetle uğraşırken esas oğlan roarke un hayatındaki sırları ortaya çıkaracak biriyle tanışması ile kitap hız kazanıyor . ben bunca eve dallas serisini boşuna okumadım kesin nora roberts diğer kitaplarda bunun altını kazıcak geçmişe ait eve' yı da bağlıcak sırlarla yeni romanı örmeye başlmıştır. şimdiden çok merak ediyorum . tavsiye seriyi seviyorsanız kesin okuyun

9 puan

Eve çok mutlu. Çünkü Summerset tatile çıkacak. Peki bu mutluluk uzun sürecek mi? Tabiki de HAYIR... Bu sırada genç bir kız öldürülür ,Eve bunu ve takip eden cinayetlerin peşine düşer. Hayatındaki hareketlilik bununla eksik kalmaz. Roarke geçmişi ile ilgili bilinmezliklerin kucağına düşerken çevresindekileri de kendinden uzaklaştırır. Eve evlilik hayatında ki bu çatırdamalarla da başa çıkmanın yolunu aramaktadır.
Serinin kişilikler bakımından en ilginç kitabı bence. Roarke ve Eve'in farklı taraflarını göz önüne çıkarıyor. Eve halen yeni ilişkilerinin şaşkınlığını yaşasada bunları daha kabullenir durumda. Mesela Nadine ile aralarında ki konuşmada bunu görüyoruz. "Senden arkadaşım olmanı falan istememiştim. Ama işler öyle gelişti. Şimdi bu gerçekle yaşamak zorundasın." diyecek kadar sahiplenici bir Eve var artık.

geri ileri