Paranın Peşinde - Aynadaki Kadın

En Son Değerlendirmeler

7 puan

İlk kısmı hiç anlamadım bile resmen oldu bittiye geldi :S

8 puan

Paranın Peşinde-Lynne Graham

Bu yazarı çokkk seviyorum çok çarpıcı kalemi var..Okuduğum romanların içinde beğenmediğim olmamamıştır..
Bu ayki Harlequin Classic serisindeki ilk hikaye Lynne Grahama aitti.
Bankacı Roel Sabatino iş hayatında hırslı,gözü kara,acımasız bir admadı..Özel hayatında da kadınları seviyordu ama sadece yatağında.Onlarla duygusal bir bağı yoktu olamazdı..Bir gece bir araba kazası geçirir hafızasını kaybeder..Kendine geldiğinde çarpıcı minyon bir sarışın kadının karısı olduğu söylenir..Ama bir sorun vardır Roel karısı olduğu söylenen Hilary'i hiç hatırlamıyordur..Anladığı kadarı ile evliliğinde bir takım tuhaf durumlar bulunmaktadır.Bu kadar güzel bir kadın onun karısı olduğu halde nasıl bakiredir? gibi..Gardrobunda niçin iki elbisesinin olması gibi..
Çok sevdim..Beyaz Dizinin en iyi yazarlarından kendisi kaçırmayın...


Aynadaki Kadın Michelle Reid

Michelle reid'de çok sevdiğim yazarlardan gün geçtikçe kalemini daha çok sevmekteyim..Bu ay ki
Classic serisinin ikinci hikayesi ona aitti..Çok gizemli,egzotik bir hikaye idi..


Marco Bellini İtalyan Cemiyetinin en ünlü ailelerinden birinin bir feri ile bir yıldır birlikte olduğu sevgilisine çok düşkündü..Onunla her bakımdan tamamlandığını hissediyordu..Ama iş evliliğe gelince bu durum biraz karışıktı..Çünkü Antoinia'nın geçmişi evliliğe izin vermeyecek cinstendi..
İkiside böyle yaşayarak idare edebilceklerini düşünüyorlarsa da..Gelişen olaylar ikisinin de karar verme zamanı geldiğini gösteriyordu..
olaylar geliştikçe birbirlerini aslında çok da tanımadıklarını keşfedeceklerdi..Antonia'nın sır dolu geçmişi Marco'yu çok zorlayacaktı..Ama sevdiği için alınan riskler her şeye değerdi....

geri ileri