Paradokya

En Son Değerlendirmeler

Profil Resmi
3 puan

fantastik ve kurgusal özellikleri yaratıcı değil,Zaman Çarkı Tel'aran'rhiod'u bilenler anlar.e bu olmayınca zaten vasat hollywood aksiyonlarına benzemiş,aksiyon dedik, acayip sıkıcı yerler var(bknz. topkapı sarayı bölümleri)ve karakterlerin uykuya dalmalarını anlatmak için destan yazmış.

Profil Resmi
10 puan

Çok sevmiştim ki ben bu kitabı :))

6 puan

güzel bir hikaye olarak başlamıştı ama bitmesi gereken yerde tekrar başa sarması hikayeyi tekrar anlatması beni çok sıktı kendimi zorlayarak bitirdim

Profil Resmi
10 puan

çok güzel bir kitaptı . Kitataki ilginç oyunların içindeymiş gibi hisediyorve sonunda ne olduğunu merak edip bitiriyor .

Profil Resmi
10 puan

Gerçekten çok güzel bir kitap ,kitap severlerin mutlaka okuması gereken bir kitap olduğunu düşünüyorum . :))

5 puan

Güzel ama biraz basit buldum açıkçası

Profil Resmi
10 puan

abimin dediğine göre bilim kurgu ve süperr miş

Profil Resmi
1 puan

hiç beğenmedim.

4 puan

Sıradan bir kurgusu vardı. Beni kendine hayran bırakmayı başaramadı.

8 puan

Çok fantastik bir kitaptı.

10 puan

ennnnn çok sevdiğim fantastik serilerden biridir :DDD

Profil Resmi
2 puan

Bir kitap bu kadar mı gerçek olmadığını ispatlama çabasında olabilir?Kitapların amacı gerçekmiş gibi anlatmaktır fakat bu kitapta onu göremedim.

10 puan

bir Türk Türkçe isimler kullanarak bilim kurgu \ fantastik bir kitap yazıyor ve bu garipsenmeden okunabiliyor. Cem Gülbent tebrik ederimm....

6 puan

Sıkıcı buldum kitabı ama etkilendim

9 puan

sürükleyicii

3 puan

Kısacık kitap bitmek bilmedi malesef. Yani zorla uzatılmış gibiydi.

8 puan

Puan kırdığım tek nokta sanki biraz fazla uzamış fazla karakter olmak zorunda değildi. Onun haricinde şifrelere bayıldım, karakterleri kitabın sonunda bir araya getirmesine bayıldım.

Profil Resmi
10 puan

Çok güzel bir kitap daha yeni bitirdim ve kesin yatağıma yatıp uyuduğumda rüyamda kendimi paradokyada görücem beni acayip etkileyen bir kitap oldu....

10 puan

Paradokya bitti.. Ciddi anlamda ETKİLEYİCİYDİ. çok beğendim. Hani bir an dedim ki uyursam aynısı olur mu ? O derece.. Kurgusu müthişti.
Karakterlerin geçmişlerini tersten bakmasını,ve bilinçaltında yaşadıklarını anlatıyordu. Hepsinin hikayesi etkileyiciydi ve bu hikayeler birbirlerine çıkıyordu. Yeri geldi korkuttu,yeri geldi eğlendirdi. Çok iyiydi. İyiki okumuşum..

geri ileri