Panik

En Son Değerlendirmeler

8 puan

Zekice işlenmiş bi kurgusu vardı . Güzeldi :)

8 puan

vuhaa ben baya beğendim olay örgüsü falan da sonu olmamış be jeff reiz

6 puan

Basit bir kurguya kaçılmış.Sonu aceleye gelmiş biraz...

8 puan

Sağlam bir kurgu ile olaylar beklediğinizden hızlı gelişiyor ve satırların ardından koşturuyorsunuz okurken..Yazarın,belgesel yapımcısı ana karakter Evan'ı bir süper kahramana dönüştürmesini sıkı bir aksiyon filmi tadında izliyorsunuz ..Başarılı...

5 puan

yazarın okuduğum ilk kitabıydı uzun zamandır merak ettiğim bir kitap olmasına rağmen beklentilerim karşılamadı pek ama yine de güzeldi çok sıkılmadım çok heyecanlı da diyemem sıkılmadan okunuyor diyeyim:) aksiyon ve şaşkınlık oldu ara ara ama bilinen iyi denebilecek seviyede bir polisiyeydi okunabilir:)

8 puan

Kitabı alalı uzun zaman olmasına rağmen diğer kitaplarımı okumaktan buna sıra gelememişti.Ve kitabı bitirdiğimde keşke daha önce okusaymışım dedim okumayı ertelemek yerine.Kitaba dair övgülerin fazla abartı olduğunu düşünmüştüm ilk aldığımda ancak kitap bittiğinde her birini hak ettiğine vardım.Jeff Abbott gerçekten de bu işi biliyor.TAVSİYE!

Profil Resmi
4 puan

3. sınıf amerikan aksiyon filmi havasında sıkıcı bir konusu olan + yazarında gereksiz yere konuyu uzatması nedeniyle dahada sıkıcı olan bir kitap okuyacak olanlar 2 defa düşünsün derim.

geri ileri