Oyunbaz (Jan Forstner, #2)

En Son Değerlendirmeler

10 puan

Harika ve sürükleyici bi kitap wulf dorn harika bir iş çıkarmış...

9 puan

Korku/gerilim tarzı kitapları sevmememe rağmen bu kadar sıradan bir konunun çok farklı işlenmiş olması ve aslında cevabı bildiğimi düşünürken sonunda gerçeğin yakınından bile geçemediğimi görmek kitabı daha farklı değerlenlendirmeme neden oldu.

Profil Resmi
10 puan

Başından sonuna kadar kaybolmayıp artan heyecan ve merak uyandıran bir kitap tavsiye ederim..

9 puan

Çok güzel,okunmaya değer.

9 puan

şok, şok, şoktayım sanırım.. bu nasıl bir sondu böyle, başından sonunu bildiğimi zannederken..

10 puan

sonuç hiç insanın akılına gelmeyecek bir şekilde bitiyor. Güzeldi zaman zaman okurken korktuğum bir kitap.

8 puan

Şüphe, paranoya, gerilim sevenler için güzel bir roman.

8 puan

Kurgu konusunda arada kopukluklar olsa da kitabın sonu çok iyi yazılmış. Ayrıca katili tahmin etmenin mümkün olmadığı ve şaşırtıcı kitaplardan biri oldu benim için.

10 puan

Muhteşem bir psikolojik gerilim romanı...

10 puan

Kitapta betimlemelerin fazla olması haricinde mükemmel bir kurgu var ve gerçekten sonu tahmin edilemiyor.Bir kitap beni sürükleyecek diyorsanız mutlaka okumalısınız.

8 puan

Evet ilginç bir kitaptı... Korkuyu yer yer hissettirmeyi başardı bana. Okurken ihtimaller üzerine beyin fırtınası yaptım ama gene de zanlıya fazla yaklaştığımı söyleyemeyeceğim :)

8 puan

etkileyici bir kitaptı.yazar çok güzel işlemiş konuyu

10 puan

Sonunu tahmin edemediğim polisiye-gerilim kitaplarını çok seviyorum, kim lan bu diye diye kitabın sonu geldi, olay örgüsü çok iyi, çeviri çok iyi, korku var gerilim var polisiye var, bu tarz kitapları sevenlerin beklentisini kesinlikle karşılar...

8 puan

www.uykusuzokumalar.com
Okuduğum en iyi psikolojik gerilim kitaplarından biri!
“ Bugün yaşasalardı Sigmund Freud'un ve Carl Jung'un mutlaka beğenecekleri bir hikaye olurdu. Özellikle de yazarın yazarken titrediğini öğrenselerdi.”

Profil Resmi
9 puan

Psikolojik gerilim romanı... Bir mektupla başlıyor ve beni kitabı okumaya iten de o mektup oldu. Son elli sayfasında insan meraktan çatlıyor. Oldukça akıcı, etkileyici bir kitap.... Roman okumayı sevmeyen biri bile heyecanla okuyacaktır. Ve final çok şaşırtıcı bir şekilde tüm tahminleri alt üst eder biçimde son buluyor...adrenalin ve heyecan kitap yarılandıktan sonra hız kesmeden sürüyor. Ve Yazarın kurgu ve konuyu işleme yeteneğine hayran kalıyorsunuz. Okunmasını tavsiye ederim.

8 puan

Son sayfalarda tamam işte bitti derken birkaç defa daha şok üstüne şok yaşamak

Profil Resmi
10 puan

kitabın ilk başlarında kitaptan hiçbir şey anlamasam da (benim parça parça okumamdan da kaynaklanıyor olabilir :) zamanla kendini elinizden düşüremiyecek hatta bittiği için üzüleceğiniz bir kitap. herkesin beğeneceğinden özelliklede gerilim tarzı kitap sevenlerin bayılacağından eminim

10 puan

Gerçekten çok güzel heyecanın hep üst seviyede tutulduğu elinizden düşüremeyeceğiniz efsane bir roman. Wulf Dorn asla beklentilerinizi boşa çıkarmıyor.

10 puan

yine yanıltmadı beni yine muhteşem bir kitaptı.. nefesimi tutarak okudum ve tahminde bulunduğum şüphelendiğim herşey yanlış çıktı :D

Profil Resmi
10 puan

İlk sayfalarda hiçbir şey anlamadım hatta sıkıldım ama ben böyle etkileyici ve mükemmel son hiçbir kitapta görmedim. Ayrıca betimlemeler ve sözcükleri seçimi çok güzeldi.

8 puan

Wulf Dorn sonlarıyla şaşırtmaya devam ediyor. Aklımda çok bariz olup elenenler dışında 3 kişi vardı, hiçbiri çıkmadı. Hem de neredeyse kesinlikle emindim. Okuması çok kolay, sade dildeki diline alıştım artık yazarın, böyle olunca daha da akıcı oluyor kitapları.

İnsan zihninde olup bitenler beni her zaman şaşırtmıştır, şaşırtmaya da devam edecek. Bizim algıladığımızdan çok daha öte insanın kafasının içinde olup bitenler. Bu bir yandan korkutucu bir yandan da ilgi çekici benim için. Böyle merak uyandıran bir kurgu ile birleşince de kapıldığım bir kitap oldu. Jan'a üzülmeden yapamıyorum. Adamın başına bir sene arayla, çocukluk travmalarından bahsetmiyorum bile, gelmeyen kalmadı.

Wulf Dorn'un kitaplarından güzel film çıkar. Kim bilir, ilerde izleriz.

geri ileri