Oyuna Var mısın? (Avalon Trilogy #1)

En Son Değerlendirmeler

Profil Resmi
5 puan

iyiydi

10 yıl, 10 ay
1 puan

Aslında yorum yazmayı pek sevmiyorum ama bu kitabı okumayı düşünenler için yazıyorum.KESİNLİKLE UZAK DURUN!!!!!!! Hayatımda okuduğum en kötü kitaplardan biri.Üç kitabıda atlayarak okudum.Zaman ve para kaybı.Erotik tarzda pek çok kitap okudum ama içlerinde en kötüsü ve iğrençiydi.Kesinlikle tavsiye etmiyorum.

4 puan

türünün kötü bir örneği. yazar yarattığı kişileri tam anlayamamış bize de anlatmıyor dolayısıyla. yaptıkları şeyleri yapma nedenleri muğlak, anlamsız.

3 puan

48 saatlık bır cınsel tecrube
verdıgım uc puan tamamı ıle cevırmenın emegı ıcın
yayınevının grının ellı tonunun yakaladıgı bır satıs patlaması yakalamak amacı ıle yayınladıgı bellı
kıtabın sonlarına dogru 3-4 sayfalık psıkolojık acıklamalar bıle kıtaba bır derınlık katamamıs
Yazarın ısmının Indıgo olusu ayrıca ılgınc !!!
Tamamı ıle vakıt kaybı

11 yıl, 2 ay
6 puan

Kitaba devam etmemdeki en büyük neden içindeki bilimsel deneyin sonuçlarını, nedenlerini öğrenmek istememdi. Bunun dışında okumasanız da çok bir şey kaybedeceğiniz bir kitap değil açıkçası

10 yıl, 10 ay
3 puan

Nasıl yorum yapacağımı bile bilemiyorum yani. Bir kere kitap hiçbir duyguyu , akıcılığı ve ya merakı uyandırmıyor. Yani Elli Ton serisiyle uzaktan yakından hiç bir ilgisi yok. Cinsellik üzerine ve daha çok bence kadını aşağılayan deneyler anlatılmış. Bilimsellik katılmaya çalışılmış ancak şunu söyleyebilirim ki : hiç de okunası bir kitap değil. Yalnız seri olarak aldığımdan diğer iki kitabı da okumaya en azından çalışacağım..

geri ileri