Oyun

En Son Değerlendirmeler

8 puan

insana kafayı yedittirebilir.... :D

Profil Resmi
8 puan

Gayet sürükleyici bir roman ama bana ne kazandırdı derseniz sonuç yok..

9 puan

Tek kelimeyle harikaydi.

7 puan

Çok güzel bir kitaptı .Ben bayıldım :)

10 puan

bayıldığım bir romandır :))

8 puan

Sürükleyici bir kitap.Tahmin ettiğimden farklı bir şekilde bitti.Biraz gizem, biraz bilim kurgu ortaya farklı birşey çıkarmış.

8 puan

Kurgusu ve karakterleri ile heyecanlı bir aksiyon, bazen kızacağınız bazen de şaşıracağınız çok bölüm var. Oynamak ister miyim ? elbette;)

4 puan

belki eksikleri vardı edebi haz ve estetik vermiyordu hoş çeviri kitaplar bu yönüyle hep canımı sıkmıştır ama oturup kendim çevirmeye kaltığımda daha büyük bir azap çektiğimden katlanılabilir olan çevirileri okumak daha iyi. evet eksik demişken oyun neden bitmedi popüler kültür kitabı sanki senaryo olmak için yazılmış şu ölümcül deney filmi testere yada açlık oyunları gibi seriler yakalamaya çalıyor olabilir yzar ama bilgisi var fiber dünya ile bilgili bir yazar yzar olduğu kesin ya da benim bilgisiz bir okuyucu olmam. ama ne diyorum her kitap okunmaya değer...

8 puan

Okuduğum en iyi ve en sürükleyici kitaptı. Sonunda ağzımın iki metre açık kalmasıda cabası. :D

6 puan

Geçmişi acılar ile dolu beş kişi, büyük bir fırtınanın etkisinde kalan Amerikan kasabasında mahsur kalırlar. Çevrelerinde acımasız cinayetler işlenmekte ve katilin aralarından birisi olma ihtimali kafalarımızı kurcalamaktadır.Karakterlerimiz neyin gerçek neyin hayal olduğunu anlayamayacak şekilde psikolojik baskı altında tutulmaktadırlar. Katilin kim olduğunu bulabilmeleri için bu beş kişinin geçmişlerindeki ortak noktaları keşfetmeleri gerekmektedir

10 puan

Okuduğum en güzel kurgulardan biriydi. 10 çarpı sonsuz vermek istiyorum aslında

5 puan

Bu adamın kafası nasıl çalışıyor hayranım! Süper bir hikaye yine imzasını bırakmış:)çok heyecanlı şaşırtan sayfaları çevirdikçe sırların aydınlanmaya başladığı sonu şok etkisi yaratan bir kitaptı tavsiye ederim elimden bırakmadan bitirdim.

4 puan

çeviriden mi kaynaklandı bilmiyorum ama okuduğum en vasat kitaplardan dı konu iyi seçilmiş ama işleyiş ve kaleme alış oldukça yetersiz.

geri ileri