On Küçük Zenci

En Son Değerlendirmeler

Profil Resmi
9 puan

çok akıcı bir kitap elinizden bırakamıyorsunuz

9 puan

okuduğum en korkunç Agatha Christie kitabıydı. genellikle bu yazarın kitapları arasında favori olarak gösterilir.

4 puan

ilginç

11 yıl, 11 ay
10 puan

Agatha nın okuduğum ilk kitabıydı soluksuz 1 günde bitirdim kitabı

Okumadığım zamanlarda bile tahmin yürütüyordum kim yapmıştır diye, okuyuculara karakterlerii sorgulattırıyor kitap

Agatha Chrıstıe nin diğer kitaplarınıda okumak için sabırsızlanıyorum.

10 puan

yazarin en sevdigim unutamadigim eseri.aslinda butun eserleri iyi simdiye kadar okuduklarimin.

7 puan

Okuduğum ilk Agatha Christie romanı. Çok sürükleyici bir çırpıda bitiveren bir kitap.

8 puan

Sakın sonunu okumayın. :D son sayfayı açmayın bile yani. :D

Profil Resmi
10 puan

Agatha'nın en iyisi, benim için.

8 puan

Yazarın okuduğum ilk kitabı oldu.Ve gerçekten bayıldım.Harika bir kurgu,şaşırtıcı bir son!Kesinlikle okunmalı!!

10 puan

Mükemmel!!

Profil Resmi
8 puan

Edebiyat açısından pek bir şey ifade etmeyen, ama polisiye zekası açısından Agatha Christie'ye hayran kaldığım bir kitap.

Profil Resmi
8 puan

çok büyük bir hayal gücü içeriyor. "acaba agatha christie bu cinayeti işledi de onu mu anlatıyor??" diyebileceğiniz kadar gerçekçi. okurken gerileceğiniz, geceleri yatamayacağınız bir kitap. en azından benim açımdan öyleydi:)

10 puan

Agatha Christie'nin en iyi romanlarından. Harika bir kurgu.

Profil Resmi
10 puan

Başta gerçekten nasıl cinayet kitabı bu be dememe rağmen ölümler bir bir gerçekleşince heyecanlandığım tek başıma okurken tüylerimi ürperten okuduğum en iyi kitaplardan birisi ve kesinlikle 10 puanı hakediyor

Profil Resmi
10 puan

Sonunu baştan bildiğim halde bazı yerlerde ufaktan şaşırdım.

Profil Resmi
10 puan

ilk bu kitapla tanistim christie ile.....tanistigima cok memnun oldum

9 puan

elime alınca bitirmeden bırakamadım.

9 puan

Biraz dikkatli bakilirsa olay baslarda anlasiliyor aslinda ama surekli sasirtarak geciyor roman. Kimin kim oldugunu bastan bilseniz bile, sonunu tahmin etmek o kadar da kolay olmuyor.

8 puan

Agatha Christie romanlarına başlangıcımı On küçük zenci ile yapmış bulunmaktayım. Günümüz cinayet romanlarına ilham olan yazarın gözümde tek negatif tarafı kitabın karakterleri çok ön planda ara karaktere kitapta pek rastlanmıyor. benim gibi yabancı isimlerin kitapta hangi karakter de yer aldığını hatırlamakta zorluk çekenleri düşünerek giriş sayfasına tüm karakterlerin isimleri ve romanda ki vasıfları özenle yazılmış.

8 puan

İlk okuduğum Agatha Christie Kitabı. Bu kitabın gazıyla 1 tane daha okudum sonra ama yok, bu kitap ile arasında dağlar kadar fark vardı. Sanırım yazarın en iyi kitabı bu.

10 tane insan evladı bir adada toplanırlar. Sonra da sırayla ölmeye başlarlar. Bir yerde sonra fark ederler ki her bir kişi öldüğünde masanın üzerinde duran 10 küçük zenci biblosundan biri eksilmektedir. Lan derler demek ki katil bu evden biri. Sonra tabii ölüm korkusuyla tüm sırlarını dökerler ortaya, aslında buradaki insanların hepsi bir şekilde geçmişte birbirleriyle bir ilişki içindedir. Neden orada olduklarını ve katilin amacının ne olduğunu çözmeye çalışırlar tabii öncesinde katilin kim olduğunu da. Bunlar çalışırken katil de boş durmaz elbette, biblolar git gide azalır.
Katil kim ulan diye hızlı hızlı okuyup geçersiniz sayfaları ve romanı diğer romanlardan -en azından bir süreliğine- ayıran sürprizi fark edersiniz.

10 puan

çok zekice yazılmış bir kitap.

10 yıl, 11 ay
9 puan

Yazarın zekasına hayranlık uyandıran bir kitap.
Mutlaka okunmalı.

10 puan

Agatha Christie'nin en güzel kitabı.

10 puan

Okudugum ilk Agatha Christie romani ve sanirim sonda olmayacak. Tek talihsiz yani, katili kitapla ilgili yorumlari okurken, bir densizin aciklamasi sonucu ögrenmis olmam. Ama yine de ziyani yok cünkü kitap o kadar zekice kurgulanmis ve öylesine akici bir üslupla yazilmis ki! Edebi olarakta, kurgusal olarakta tüm beklentilerimi karsiladi benim. Okumayi düsünenler kesinlikle tereddüt etmesin, pisman etmeyecek bir eser.

10 yıl, 11 ay
8 puan

Agatha Christie'nin bilindik tarzı On Küçük Zenci'de de öne çıkıyor. Son dakikaya kadar kendini açık etmeyen katili bulmak için en az romandaki karakterler kadar çaba harcıyorsunuz. Kurgulanış şekli gerçekten müthiş. Polisiye-gerilim türünden hoşlananların ilgisini çekecektir.

10 yıl, 11 ay
9 puan

başından nasıl devam edeceğini tahmin etmeme rağmen beni çok şaşırttı.süper bir kitap.agatha nın başyapıtlarından harika herkese tavsiye ederim.

10 yıl, 10 ay
Profil Resmi
8 puan

güzel ve sürükleyici :D

9 puan

Agatha Christie okumaya bu kitapla başlamamak lazım, çünkü Christie'nin muhtemel en güzel kitabıdır. Kesinlikle okunmalı, polisiye sevmeyenler dahi boş geçmesin.

Profil Resmi
10 puan

Kraliçe Christie'den tek kelimeyle mükemmel bir eser!

Profil Resmi
6 puan

Çok güzel bir cinayet romanı.Profosyonel cinetler haika.

geri 1 | 2 | 3