Ömür Boyu Sürecek (Royal Brotherhood, #3)

En Son Değerlendirmeler

Profil Resmi
8 puan

Bence seride ki en güzel kitapti diyebilirim. Çok keyif alarak okumuşdumç

7 puan

prens serisi.....son kitap... <3

11 yıl, 10 ay
5 puan

sabrinayı seviyorum ya

10 puan

Gavin Byrneın Galler prensinin gayri meşru çocuklarından biridir.Prens onu kabul etmediği, annesinin nafakasını kesip oyunculuk işini kaybetmesine sebep olduğu için hayatı boyunca piç diye anılmış zor bir hayat yaşamıştır.Hiç okula gitmemiş kendi kendini eğitmiştir.Zengin servetini ise kumar oynayarak kazanmıştır.Centilmenler Kulübü onu zenginliğe ve önemli insanlarla dolu bir çevreye kavuşturmuştur. Prens olan babası kendisini kabul etmediği için ona nefreti hiç bitmemiştir. Fakat babası ona baronluk teklif eder. Haversham Markizi Leydi Christabel'i Lord Stokely'nin kumar arkadaşları için verdiği partiye davet ettirmesi karşılığında.Evlenmek çocuk sahibi olmak istemez bu yüzden baronluk onun için çok önemli değildir ama babasından intikam almak,baron olmak ve üstüne Christabel için kabul eder.

İkili yıllar önce Gavin'in Christabel'in kocasının kumar borçlarını istemeye gidince tanışmıştır.Fakat Christabel Gavin'i silah ile kovalayıp arabasında ve şapkasında bir delik açmıştır. Kocası borcunu ödemek için babasına ait olan mektupları Lord Stokely'e satınca Christabel peşinde olduğu mektuplara ulaşabilmek için Gavin'den yardım ister. Prens istediklerini karşılamadığı sürece tahta çıkmasını engelleyecek olan mektupları herkese duyurma konusunda tehdit edilirler. Mektupları alamazsa babası da yanacaktır. Kumarbazların olduğu ev partisine gidebilmesi için ya usta bir kumarbaz ya da o kumarbazın karısı veya metresi olmak zorundadır. Bu yüzden Gavin'e ihtiyacı vardır.
Partiye ancak Gavin'in metresi olarak girebilecektir. Metres olabilmek,iyi kumar oynamak için verilen dersler zamanla gerçek hislere dönüşünce kıskançlıklar başlar ve ikili uzak kalmakta zorlanır.

Aradıkları prensi zorlayacak belgeleri Christabel babasını kurtarmak için isterken Gavin intikam için ister. Amaçları için verdikleri mücadele,araya duygular da girince önce bir çıkmaza sürüklese de duygular galip gelir ve intikamdan vazgeçmek zorunda kalan biri olur.
Tüm yaşananların sonun da Gavin sevdiği kadına,baronluk unvanına ve kardeşlerine kavuşur en önemlisi de sonun da içini rahatlatıp yaralarını sarar.

Kraliyetin gayrimeşru üç prensini anlatan seriyi çok sevdim. Hepsi harikaydı.

5 puan

Fena değildi tavsiye edermiyim 🤔 Tavsiye edecek okadar çok kitap var ki bunu etmem sanırım☺️

geri ileri