Ölüm Sanrısı

En Son Değerlendirmeler

8 puan

Eve Dallas serisinin okuyucusu ve serinin devamını bekleyen kişi sayısı gördüğüm kadarıyla fazla olsa da maalesef hem serinin devam kitaplarının ülkemizde uzun aralıklarla çıkarılası hem de serinin sırasıyla değil de bir baştan bir sondan çıkması nedeniyle seriye fazla önem verilmediğini düşünüyorum.
Özellikle de en son 2016 yılında çıkarılan serinin 17.kitabından sonra direk 35. kitabı çıkarmaları maalesef fazla yoruma yer bırakmıyor..
Gelelim kitaba; kalabalık bir barda sadece on iki dakika da gerçekleştiği düşünülen vahşetin tekrarlanmaması için, Teğmen Dallas ve ekibi - ki tam bir işbirliği içinde çok güzel organize olmuşlardı – çok ama çok seri bir şekilde çalıştılar. Kurgu çok güzeldi, fazla detaylandırmak istemiyorum. Ama bu seriyi okumayanlar varsa hala kesinlikle tavsiye ederim.
Bir Eve Dallas klasiği olarak elimden bırakmak istemeyeceğim soluksuz okuduğum bir kitaptı; Amaaa burada kocaman bir ama var en başta kadro anlamadığım bir şekilde kalabalıklaşmış, serinin çevrilmeyen kitaplarında geçen davadan ve etkilerinden fazlasıyla bahsedilmesi meraklandırıcı bir şekilde kafa karıştırıcı bir etken.. yani kitap ne kadar sürükleyici olsa da saydığım eksi yönleri nedeniyle pek tatmin edici bulamadım.
Hayır, yayınevi seri aralıklarını 3 yıldan kısa tutsa ve seri bir şekilde beklenilen serileri sırasıyla çıkartsa diyorum bir umut ama olmayacak olsa da umut işte..

geri ileri