Ölüm Oyunu

En Son Değerlendirmeler

Profil Resmi
10 puan

Bence müthişti...katilin kim olduğunu tahmin etmeye çalışırken nerdeyse kafayı yiyodum

Profil Resmi
7 puan

okudum ama o kadar güzel demezsiniz.

6 puan

Christie romanlarında sıkça karşımıza çıkan bakmak ile görmek arasındaki fark sorununun iyice belirgin olduğu maceralardan biri. Gerçekten de göz, en kolay yanıltılan duyu organı olsa gerek. Hem “en iyi saklanma yöntemi göz önünde olmaktır” taktiği hem de algıyla oynama yöntemi başarıyla kullanılmış. Türün sıkı okuyucuları için çok sürprizli olmasa da akıcı dili sayesinde kendini merakla okutturuyor.

7 puan

Hercule Poirot, tıpkı Nil'de Ölüm romanındaki gibi yine tatil için gittiği Korsan Roger Oteli'nde zekice işlenmiş cinayeti olağanüstü bir zekayla aydınlatıyor. Agatha Christie'nin kitaplarının en sevdiğim tarafı, hiçbir şey yapmak istemediğim zamanlarda bile kendini heyecanla okutması.

10 puan

Kaçakçılar Adasında Kaptan Roger Angwering'in iki yüz yıl önce yaptırdığı ev otel olarak kullanılmaktadır. Küçük ve mütevazı otelin konuklarından biri ölü bulunur... Yine kurgusu muhteşem olan bir Agatha Christie eseri. Yine kendine bağlıyor ve yine sonunu tahmin etmek çok zor. Agatha Christie sevenlere tavsiye ederim.

8 puan

Yine şaşırtan bir son.. Agatha Christie bir numara..

geri ileri