Nemesis (Harry Hole, #4)

En Son Değerlendirmeler

6 puan

Kitabın adı ve eserin Norveçli bir yazara ait olması beni çekmişti. Ayrıca Norveç'in başkenti Oslo'da geçmesi ilginç geldi. Alkole kendini kaptırmış bir polis olan Harry Hole'un hikayesi. Bir dedektif romanı değil daha çok macera romanı bu eser. Çünkü dedektif romanında katil, ipuçları verilir sonuçta çözümü okuyunca anlarsınız yazarın bunları verdiğini. Ama Nemesis'de birden çok olay ve düğüm oldukça sıra dışı şekilde çözülüyor. Kitabın düsturu "Hiç bir şey göründüğü gibi değildir."

Profil Resmi
8 puan

Bir Polisiye romanı olarak tavsiye edebileceğim bir kitap.Olayların kurgusu ve akışı güzel ve yerinde.Tek olumsuz yönü karakterlerin fazlalığı.Bunu da bazı yollardan çözerseniz güzel bir polisiye roman okumuş olursunuz. Puanım 10 üzerinden 8.

Profil Resmi
6 puan

Çok fazla karakter ismi var ve hepsi birbirine benziyor, olaylar çok fazla parçaya bölünüyor, okuyabilir yine de bu tarz kitapları sevenler tarafından..

9 puan

Mükemmel bir polisiye gerilim. Tavsiye ederim türün tutkunlarına. Yazarın diğer kitaplarını da bulup okumak lazım

7 puan

en başlarda polisiye sevgimi sınayan, neredeyse yarım bırakacağım ama daha sonra çözdüm ben çok kolaymış dedirten ve olaylara daldıran, sonra ortaya çıkan bir sürü şeyle çözdüm demişken aslında çözemediğini anlata, sonuna bakmak için can attığın ve en sonunda beyninin bir köşesinde aslında cevabı sana vermiş olduğunu ama üstüne sis gibi örrttüğünü farkettiğin bir kitap..Çok beğenmedim ama polisiye severseniz seversiniz :)

8 puan

ilk sayfalarda gerçekten bırakmayı düşündüm kitabın çok abartıldığı kanaatindeydim çok fazla karakter ve farklı bir anlatım beni bunaltmıştı ama eğer sabredip sonunu getirince kitabın buna değer olduğunu anladım. olaylar son sayfalara kadar heyacanın kaybetmiyor karakterleri bir süre sonra benimsiyor ve seviyorsunuz. üstelik nemesiste bir çok polisiyede olduğu gibi bir cinayet olayı çözülmüyor iç içe geçmiş ve merak uyandıran birden fazla kurgu var sürpriz son ise benim için şaşırtıcıydı

10 puan

Zekice yazilmis ve kurgulanmıs. Muthıs gercekcı bır hıkaye. Tum kıtaplarını okuyacagım.

7 puan

Reklamı yapıldığı kadar, heyecan vermedi bana.

Profil Resmi
5 puan

övgüler kadar iyi değildi, bence abarttılar..

5 puan

İdare eder bir polisiye kurgu.

geri ileri