Mükemmel Milyoner

En Son Değerlendirmeler

6 puan

Marina Nelson üniversiteye on beş yaşında başlamıştır. Okutmandır. İştime engelli öğrenciler için işaret dili eğitmenidir. Uzmanlık alanı kimya ve fiziktir. Üç tane ileri fen derecesi vardır. Uzmanlık için henüz birini seçmemiştir. Hamile olan ablası Julie nişanlısı Ryan ile Çin seyahatine gidecektir. Marina'dan düğün hazırlıkları ile ilgilenmesini ister. Ryan hazırlıklarda oy hakkı olsun istemiştir. Bu yüzden önemli kararlarda Marina'nın yanında olması için temsilcisi olarak kardeşi gibi olan kuzeni Todd Aston'u görevlendirmiştir. Altı ay önce Marina ile kız kardeşleri büyükanneleri ile ilk kez tanışmıştır. Büyükanneleri ailesini ikinci evliliğinden olan ailesi ile birleştirmek istediği için torunlarından biri yeğeni Todd ile evlenirse hepsine birer milyon dolar verecektir. Diğer kardeşleri hayatlarının aşkını bulunca Todd Marina'ya kalmıştır. Todd ile bir kez çıkmayı kabul etmiştir. Todd'un duygusal olarak işe yaramaz ve bir erkekte istemediği her özelliğe sahip olduğunu düşünür. Düşüncelerini dile getirdiği sırada da Todd'a yakalanır.

Todd'un kadınlar ile ilgili kuralı neden uğraşasınkidir. Çevresinde peşinde koşan pek çok kadın vardır. Çoğu servetinden etkilenir. Bu yüzden kısa süreli, bir şey vaat etmediği ilişkiler yaşar. Evlilik gibi bir düşüncesi yoktur.

İkili hazırlıklara başladığında Todd Marina'ı görmek için sabırsızlanmaya başlar. Todd'da Marina'nın hayal ettiği gibi biri çıkmaz. Yakınlaşmaları kaçınılmaz olur. Todd kadınlara güvenmez. Marina ise hep güvenli, kalbine dokunmayan erkekleri seçmiştir. Annesi gibi bir erkek için kendini kaybetmekten, kendisini sevmeyecek bir adama kapılmaktan korkar. Ama aşka karşı koyması pek uzun sürmez. Todd ise korkuları ile yüzleşip Marina'nın bir parçası haline geldiğini anlar.

Üç kardeş arasında en merak ettiğim kitaptı ve en az beğendiğim oldu. İki kitaba göre sönük ve sıkıcıydı.

geri ileri