Mezarla Randevu (Gece Avcısı, #1)

En Son Değerlendirmeler

10 puan

süper bi seri:)

Profil Resmi
10 puan

Geçen yaz başlayıp büyük bir hızla okuduğum seri gerçekten çok çok iyi bir vampir romanı

3 puan

Malesef ki beğendiğimi söyleyemeyeceğim. Buradaki yorumlara bakarak okumaya karar vermiştim ancak benim için hayal kırıklığından öte olamadı. Sıradan bir vampir romanı, sıradan karakterler... Sekse düşkün baş karakterler ve erotizm ve ani aksiyonlarla ayakta tutmaya çalışmış romanını Frost. Tek artısı diğer fantastik temalı kitaplara nazaran içerisinde bol aksiyon barındırıyordu ve aşkla boğulmamıştı Aşkla boğulmamıştı ama erotizme boğulmuştu, bu da koca bir eksi. Cat, çoğu zaman hafif meşrep bir kadın gibiydi, büründüğü role değil sıradan yaşayışla da. Açıkçası beklentilerimi karşılamadı kitap. Tavsiyem değildir. Ancak seriyi bütün halinde satın aldığım için kitapları yazları okuyup bitirmeye çalışacağım. PİŞMANIM!

8 puan

Çığ gibi artan vampir kitapları içinde Kediciki okurken çok tereddüt ettim. Ama keşke o kadar tereddüt etmeseymişim..Hem çok akıcı ve duygusal bir kitaptı..Doğrusu benim diyen aşk romanlarında bu duygusallığı bulamazsınız..Tavsiye ederim ...

10 puan

Bones bebeğim! Seni seviyorum =)

10 puan

Vampir romanlarından sıkıldığım bir zamanda elime geçti ve aşık oldum <3

Profil Resmi
7 puan

Bu romanı 5-6 yıl önce fantastik türü kitaplar yeni yeni çıktığında okusaydım belki 10 puan verirdim. Ama artık buna benzer çok konu olduğundan mükemmel bir kitap diyemeyeceğim ama yine de güzeldi .

Profil Resmi
10 puan

mükemmell :)

10 yıl, 11 ay
Profil Resmi
9 puan

http://vemutluson.blogspot.com/2013/08/mezarla-randevu-jeanine-frost-kitabn.html

10 puan

bu kitabı kesinlikle tavsiye ederim. çok akıcı ve eğlenceli bir kitaptı. tanışma sahnesi çok hoşuma gitti.<3<3<3<3<3

9 puan

Vampir kitapları içerisinde değişik bir konusu,anlatımı ve ilgi çekici detayları olan yegane seri bence :)I love Bones;)

9 puan

baya güzel bir kitap kedicik :D

10 puan

Açık ve net:Mükemmel bir roman. Tavsiyemdir okuyun. ;)

10 puan

http://kitapkaravani.blogspot.com.tr/2014/09/mezarla-randevu-jeaniene-frost-yorum.html

Kitabın kötü bir tarafı yok, aksine ilk sayfadan bizi olayların içine sürüklüyor. Böyle güzel bir kitabı geç okuduğum için hayıflanıyorum. Kedicik ve Bones. Kemiklerden doğmuş bir adam ve arada hırçınlaşan bir Kedicik.
Kitabın kötü yani yok dedim ama bir tanecik mini minicik var oda daha kitabın ortalarinda aşkın ortaya çıkması. Ben daha geç bekliyorum malum seri uzun sayılır. İnce ince ilmek ilmek örse daha mükemmel olurdu :D
Neyse. Ama kitap cidden çok güzel. :)

10 puan

Çok uzun zamandır fantastik seri okumamıştım. Onun özlemiyle kitabı o kadar çabuk bitirdim ki, ne olduğunu bile anlamadım. Seriye devam etmeyi kesinlikle düşünüyorum. Harikaydı.

Profil Resmi
10 puan

Ahh Allahım, mükemmeldi. Bones harikaydı. Kitabın bir sayfasında bile sıkılmadım, çok sürükleyiciydi. okurken çoğu yerde kahkaha attım muhteşemm :)

Profil Resmi
10 puan

Serisini yeni bitirdim ve çok severek okudum. Kitabın en güzel özelliği bence ana karakterinin şuan ki bir çok kitapda olduğu gibi narin bir kız yerine güçlü bir karakter olmasıydı.Kitapta Bones'a aşık olacağınızı düşünüyorum.

Bence serinin tek kötü özelliği kitaplar arasında bir konu geçişi olmayışıydı.Her kitapta başka bir macera yaşanıyordu ama yinede çok güzeldi.

7 puan

kedicikle bones aşkı muhteşem kesinlikle kendini bu tarz romanlar arasında fark edilmesini sağlayan bir kitap tavsiye edilir efendim

10 puan

Harika bir kitaptı. Bones ve Kedicik arasındaki aşk çok güzeldi. Fantastik severlere tavsiye edilir!!!

Profil Resmi
9 puan

Yetişkin seriler içinde en iyi yazar ve kitaplardan biri Gece Avcı'sı serisi. Okumaya başladığınız da Cat ve Bones hayranı olucak ve elinizden bırakamıyacaksınız...Tavsiye ederim..

11 yıl, 11 ay
10 puan

mütiş bi serii
bones ve catikilisine bayılacaksınız fantastik kitap severler kaçrmayn

8 puan

Son zamanlarda alıştığımız türlerden olan romantizm ve macerayla bezenmiş fantastik kitaplardan biriydi...
Kitaplardaki mıymıntı kadın karakterlerden hoşlanmıyorum... Bazen sevdiğimiz asil ve hanımefendi karakterler olsa da genellikle her şeyi devletten bekleyen asalak karakterler insanı sıkıyor...
Cat kızımız ise bir yarı vampir. Aslında çok nadir bir tür. Annesine bir vampirin tecavüz etmesi sonucu doğuyor. Annesi doğal olarak vampirlerden ölümüne nefret ediyor. Diğer yandan içinde yarı 'şeytan' kanı taşıdığı için Cat'e de temkinle yaklaşıyor. 16 yaşında bunu öğrenen Cat gidiyor, ilk vampirini avlıyor. Böylece hem annesini mutlu etmekte, hem de kendi nefretini dökmektedir.
Bu avlanma sırasında deneyimli bir vampirle karşılaşır. Onu avlamaya çalışırken asıl av kendisi olur. Bu kişi 'Bones' tur!! Bones da vampir avlamaktadır, hem de bir vampir olarak...
İkili ortak çalışmaya başlar çünkü Cat'in yarıvampir olması işlerine çok yaramaktadır... Neyse bu kadar spoiler yeterli :)

Bones alışık olduğumuz şovalye ruhlu erkeklere pek benzemese de çok zeki ve eğlenceli olduğu bir gerçek. Cat ise kimseyle yakın olamamasına, kimse tarafından sevilmemesine rağmen, çok mücadeleci bir karakter.

Okurken çok keyif aldım. Ama kitap sona doğru öyle bir yön değiştirdi ki açıkçası ağzım açık kaldı... 2. kitaba hemen başlamak lazım :)

10 puan

Kitap beklediğim gibi değildi.Ben daha sert ve yetişkin bir kız beklerken karşıma 22 yaşlarında,sexy rolü yapan ama süper utangaç bir çıtır çıktı ve inanın böylesi hayal ettiğimden bile daha güzeldi.Yaşımız yakın diyemi ne cat'e bayıldım.Harika bir kız.Tabii bones'umuda unutmamak lazım kitabı sevmenize büyük ölçüde o sebep oluyor :) Konumuz şöyle ki kızımız Cat yani bonesun tabiriyle "kedicik" yarı vampir yarı insan.Annesi yıllar önce yeni dönüşmüş bir vampir tarafından tecavüze uğruyor ve 5 ay içinde cat dünyaya geliyor.Annesi uğradığı tecavüz nedeniyle yaşadığı piskolojik sorunlarla vampirlerden nefret ediyor.Kızı da yarı vampir olunca anne kız pek geçinemiyorlar.Cat yarı vampir olduğunu 16. doğum gününde öğreniyor ve annesininde baskısıyla vampir avlamaya başlıyor.Annesinin sevgisini anca öyle kazanabiliyor çünkü.. "içindeki canavara yenik düşmüyor" annesinin değimiyle ... Barlara gidip güzelliğini ve kamuflaj özelliğini kullanarak vampir avlarken (kamuflaj özelliği şu daha önce yarı vampir diye birşey duyulmamış.Cat ölü değil hala kalbi atıyor ve sadece kızdığında yeşile dönüp parlayan gözleri onu ele veriyor böylece karşısındaki vampirler şoka uğruyor) yakışıklımız bones ile karşılaşıyor.O da bir vampir avcısı ama kendisi de bir vampir.Tanışmaları süper komik ama onu söylemiyeceğim kendiniz okuyup öğrenin.Neyse bir süre sonra bones cati yakalıyor ve yarı vampir özelliğini keşfediyor.Sonra birlikte çalışmaya başilıyorlar ve boomm! hikayemiz başlıyor :) Çooook eğlenceli bir kitaptı özellikle bonesun cati utangaçlığını yenmesi için eğitirkenki halleri mükemmel ... İkinci kitabı almak için sabırsızlanıyorum..

10 puan

Tek kelime ile harikaaa...


BONES <3 <3

8 puan

http://fairytaleess.blogspot.com.tr/2015/08/mezarla-randevu-kitap-yorumu.html

Bones'un Cat'e 'Kedicik' diye hitap etmesi çok hoşuma gitti. Çok farklı ve güzel bir ayrıntıydı. Kitabı okurken gerçekten çok güldüm ve yazarın mizah anlayışını çok sevdim. Ah bir de oluşturduğu karakterler yok mu? Bones bile başlı başına dev gibi bir karakter. Allah'ım o nasıl biriydi öyle? Neyse bu konuyu geçiyorum. Bir de Kedicik yani Cat var tabiki. Ben daha olgun , görmüş geçirmiş bir kadın bekliyordum ama karşıma 22 yaşında , hırçın , tecrübesiz bir kız çıktı. Ama şimdi hakkını yemeyelim Kedicik oldukça gözü kara ve çetinceviz bir karakter. Bu yüzden onu sevdim ya zaten. Seriye en kısa zamanda devam etmeyi planlıyorum.

9 puan

gerçekten çok güldüğüm ve çok beğendiğim bir kitap...

8 puan

fantastik seri olarak vampir kategorisinde bu serinin ilk kitabıydı ve ben ba-yıl-dıımm:) iki günde okudum bitirdim çok eğlenceli sürükleyici biraz seksi ve temposu hiç düşmeyen olay örgüsüyle bu seri beni kendine bağladı diyebilirim:)

Profil Resmi
10 puan

Jeaniene Forst'un yazdığı Gece Avcısı Serisi 6 kitabı da okundu, bitti. Soluksuz, nefes nefese kalmış bir şekilde hemde. :))
Bu seriyi daha önce neden okumamak gibi bir akılsızlık yapmışım bilemiyorum.
Ah tanrım, müthiş bir seriyidi ! Sizde okuyun :) Fakat size şunu söyleyebilirim ki 5. kitaba başlamadan önce serinin yan kitaplarını okuyun. Ben direk bu seriyi tamamladım 5. kitapta biraz kopukluk yaşadım.. Sanırım yan kitaplarda ana seriyi etkileyecek olaylar olmuş. :) Ama fazla da etkilemiyor tabi.

Ah aah Kedicik.. Bu Kedicik hem çok ateşli hemde ateşle oynuyor ! Ve Bones.. Yazarın Bones vampir olmadan önceki ona çizdiği hayata hayret ettim... Kİm 1800lü yıllarda erkek bir fahişe olabilirdi ki, Bones'ten başka :D Gülmekten kırılmıştım. Yazarın cesaretine bal hele :D Ama Cat ve Bones; ikisi de öyle bir bütün ki ! Komik, sinir bozucu ve ateşli. Hem iç çektittiriyor hemde göz devirmeme sebep oluyorlar. Aaah aah !
Yazarın diline hele bayıldım ! Merak uyandırıcı bir dili var.
Gece Avcısı serisi kendine bağlayan, baştan çıkarıcı ve erotik bir seriydi.
Seriyi severek okudum. Peşpeşe okudum. Soluksuz okudum !
Bu mükemmel seriyi okumanızı size de tavsiye ederim :)

8 puan

Ülkemizde paranormal tarzı seven çok insan var. Ben de en popüler olan 1-2 yazardan 1 kitap okudum ama istediğim şeyi bir türlü veremediler.

Jeaniene Frost da bu tarzda çok sevilen yazarlardan biri. Seri hakkında az çok bilgiye sahiptim. İlk kitabı okuduktan sonra şunu söyledim. "Aman tanrım ben bunun 2.'sini mutlaka okumalıyım."

Kitapta sevdiğim çok fazla şey oldu.

1. Yazar gerçekten işini biliyor. Karakterlerin dizaynı çok başarılı. Cat ve Bones harika bir ikili. Ama tek başlarına da harikalar.

2. Yazar olayları çok ustaca kurgulamış. Bazı yerlerde gerçekten şaşırdım.

3. Aksiyon tam da olması gereken yerlerdeydi.

4. Hiç tahmin etmezdim ama kitap bunların yanında acayip komik. Ben kitaplarda o kadar çok gülmem. Şu ana kadar beni Julia Quinn, Teresa Medireos ve Olivia Cunning güldürmeyi başaran yazarlardır. Şimdi bu kategoriye Jenaiene de girdi. Esprilerin çoğu zekice. Hatta bazen esprilerden çok yaşananlara bile gülebiliyorsunuz.

5. Cat'in yaşı. Sanırım 22 yaşındaydı kitapta ve gayet doğal bir yaş bence. Bu türde kadın karakterlerin çoğu 18'den küçüktür. Şunu söylemeden geçemeyeceğim. Bence Pabucumun Ajanı'ndaki Deniz bu kitaptaki Cat'ten esinlenilmiş biraz. Hazırcevap ve ukalalık olarak tabi ki, onun haricinde Cat, Deniz'e kazık saplar. Deniz tam bir özürlüydü. Cat aşık olsa da kendini ezdirmedi, her zaman cesur ve ne istediğini bilen biriydi.

Eğer siz de benim gibi paranormalden hoşlanmasanız da bir şans vereyim diyorsanız Jeaniene' yi tavsiye ederim. Ben aradığımı hatta daha fazlasını buldum.


8 puan

başlarda biraz sıkıcı geldi blade çakması gibi bir şey hissettim ama sonunda yazar olayı çok iyi bitirdi devam kitaplarını okumak için sabırsızlanıyorum

geri 1 | 2