Labirent: Virüs Kodu (Labirent, #0.6)

En Son Değerlendirmeler

9 puan

Severek okuduğum Labirent serisinin öncesini anlatan ikinci kitap olan Virüs Kodu'nda, Teresa ve Thomas'ın İSYAN tesislerinde yetiştirilmesi ile Thotmas'ın labirente girmeden hemen öncesine kadar geçen süreç anlatılıyor. Işıl ve labirentle ilgili kısımlar detaylandırılıyor. Okudukça kitaptaki herkesten ve her şeyden şüpheye düşüyor, her şeyin altında bir çapanaoğlu arıyorsunuz. Bol entrika ve yalan içeren bu kitap da diğer kitaplar kadar güzel. Keyifli bir okumaydı. Serinin öncesini okuyanlar zaten okuyacaktır; okumayanlara da sırayı takip ederek bu kitabı okumasını tavsiye derim.

9 puan

Labirent serisinin Labirentin kuruluş ve inşasının anlatıldığı bölümü. labirent hakkındaki bazı gerçeklerin anlaşılması açısından okunması gereken bir kitap. Sürükleyicilik ve akıcılık bakımından James Dashner kaldığı yerden devam ediyor.

7 puan

Labirentin nasıl oluştuğunu kabaca anlatıyor ama daha farklı detaylar bekliyordum. Kayran ismini hiç kullanmadan bir anda Kayranlılar demeye başlamış. Seriyi tamamlamak adına okunabilir.

geri ileri