Kurban

En Son Değerlendirmeler

10 puan

çok sürükleyici bir kitaptı...

10 puan

Okuduğum polisiye romanların içinden en beğendiklerimden biri. Anlatımı akıcı ve çok iyi kurgulanmış harika bir kitap.

11 yıl, 11 ay
10 puan

İyiydi. Gerçekten iyiydi. Bir kadın yazardan, hem de birinci tekil şahısla yazan bir yazardan böyle bir roman beklemezdim doğrusu. Şiddetle tavsiyemdir.

Profil Resmi
9 puan

Kitabı okumak değil doğrudan yutup sindirmek istiyorsunuz. Son derece sürükleyici bir hikaye. S.J. Bolton efsane olmaya aday.

9 puan

Yazarın ilk romanı olmasına rağmen oldukça kaliteli bir polisiye/gerilim. Okunmalı.

Profil Resmi
5 puan

Kitabın önündeki "Doğarsın, Yaşarsın, Ölürler" yazısı fazlasıyla ilgi çekici, bu kitabı sırf bu yüzden alan tek kişi değilimdir eminim. İlgi çekici başlığını dikkate aldığımızda benim beklentilerimi fazla karşılayamadı. Kötü bir kitap değil. Zaman geçirmek için tercih edilebilir.

Profil Resmi
8 puan

enfes

9 puan

Çok severek okuduğum bir kitaptı.S.J.Bolton'u takip edeceğim.

10 puan

Mistik bir anlayışta sürükleyici bir roman. Merak uyandırıcı ve içine dalınca çıkamıyorsunuz kitabın. Ana kadın karakter güçlü tutuğunu koparan bir yapıda.

9 puan

Ölen atını gömmek için çukur kazan bir kadın doğum uzmanı kalbi yerinden çıkarılmış yeni doğum yapmış bir kadın buluyor ve macera başlıyor, kim doğru söylüyor kim yalan söylüyor, kime güvenebilirsin, tarikatlar, efsaneler... Yazarın ilk kitabı ama olay örgüsü gerçekten çok başarılı, dil çok akıcı, konu farklı ve ilgi çekici, polisiye-gerilim seven okuyucular muhakkak okumalı, elimde olan diğer kitaplarını da okuma sırama aldım, okudukça onlar hakkında da yorum yapacağım ama bu kitap benden iyi not aldı...

geri ileri