Kızıla Boyalı Saçlar

En Son Değerlendirmeler

Profil Resmi
7 puan

sınav haftamdı. sürekli uzo içiyorlardı. ben de sonunu okudum.

11 yıl, 7 ay
Profil Resmi
10 puan

Bu yaz okuduğum en iyi kitaplardan biri.

8 puan

Çok keyifliydi, okurken ordan oraya savrulup durdum. kitapta bol bol isimler uçuşuyor hazır olun.

Profil Resmi
7 puan

Bir yanda hayatı istediği gibi, gönlünce yaşayan, hayatını kendi çizdiği yolda sürdüren bir karakter, diğer bir yanda pişmanlıklarla, keşkelerle yaşayan, hayatını başkasının çizdiği bir yolda yaşayan bir karakter. Okuyucuyu bu iki karakter arasında götürüp getiriyor yazar, sanki olmak istenileni ve olunanı gösteriyor bir nebze.

10 puan

Uzun zaman etkisinde kaldığım iki kez okuduğum ve yine okuyacağım çok güzel bir kitap.

3 puan

Çok da okunması gereken bir kitap olduğunu düşünmüyorum. Kimim kalçası güzel, kimin baldırı tahrik edici merak ediyorsanız okuyabilir, kahramanların skorlarına ortak olabilirsiniz.

10 yıl, 10 ay
5 puan

kitap ilk 100 sayfada beni çok sıktı.isimler aklımda kalmadı tekrar tekrar okumak zorunda kaldığım yerler oldu.Bir hayat ve arkadaşlık hikayesi..Yunan Halkının da bize çok benzediğini görmek de güzel.Kitabın başında kişiler endeksi var kimin kim olduğunu unutup sık sık bakma gereği duydum.Kahramanı ölen bir arkadaşıma benzettim.Cinsellik havada uçuyor kitapta ona göre.

5 puan

İlk 220 sayfa kahramanın çapkınlık hikayelerinden sıkıldım.Ama kitabı bitirdiğimde damağımda yine de bir lezzet bıraktı.

geri ileri