Kızıl Tepe (Red Hill, #1)

En Son Değerlendirmeler

8 puan

Yazar kurguda sıkıntılı,klasik hikayeler yazıyor bu bir gerçek ama karakterleri ve hikayeyi nasıl yapıyorsa sevdirmeyi başarıyor.. walking dead sever bir yazarın ondan esinlenerek kurguladığı bir hikaye, türünü severlere tavsiye ederim...

9 puan

Okuduğum çoğu fantastik kurgudan daha başarılı bulduğum, sürükleyici bir kitaptı. Her sayfada heyecan bir üst seviyeye çıkarken son 20 sayfada bir anda tüm konunun tersine döndüğünü görüyorsunuz. Aniden gelişen, beklenmedik bu sona rağmen "Kızıl Tepe" romanının beğenileceğini düşünüyorum.

8 puan

Ben de iki gözüm kızıl tepe yollarında Scarlet in kızları gelecek mi diye bekledim 😅

9 puan

İlk defa zombili bir kitap okudum ve çokkk sevdimm. İlk başlarda sıkılsamda karakterler kızıl tepe ciftligine gittikten sonra kitap kendini aştı, elimden birakamadim.The walking dead hayraniysaniz ve zombileri seviyorsaniz bu kitabi kesinlikle okumalisiniz.

8 puan

The Walking Dead'in sezon finali verdiği bir zaman diliminde-7 ay sürecek :(((- bu kitap bana ilaç gibi geldi.Aylakları,ısırganları,sarsakları,hastaları ya da genel tabiriyle zombileri seviyorsanız ve bu konuda kitaplar okuyup,deli gibi diziler izliyorsanız kurgu olarak hep aynı döngü içinde olduğunu söyleyebilirsiniz ama zombi konulu bir kitapta kurgudan çok karakterlere bakarım ben ve Jamie ablamız gerçekten iyi işlemiş ki sonunda kendiliğinden pıt pıt yaşlar döküldüğünü hissettim gözlerimden.Bağlanmışım karakterlere.İyiydi kitap.Tek solukta okudum vallahi.

5 puan

Serinin ilk kitabıymış, alırken seri olduğunu bilmiyordum.

Yorumum linkte.

http://kitaplardansayfalar.blogspot.com.tr/2016/12/kizil-tepe-kitap-yorumu.html

8 puan

Film gibi akıp geçti.Seri olmasına rağmen havada kalır bir yanı yok. Bazı soru işaretleri bırakmış olsada güzel bir kitaptı.

geri ileri