Kemiklerin Şifresi (David Hunter, #2)

En Son Değerlendirmeler

9 puan

ilk kitaptan daha çok sevdim.Dr.Hunter yanmış
bir cesedi teşhis için Runa adasına gidiyor ve
olayın cinayet olduğu çıkıyor ortaya.Ada küçük
katil içerden biri..son ana kadar olay
çözümlenmeye devam etti.Sonunu abartılmış
buldum biraz.muallakta bitti ama:(

8 puan

şaşırtıcı...iyi bir polisiye

8 puan

Simon Beckett çok iyi bir polisiye yazarı. Ağır işleyen ilk 100 sayfanın ardından, soluk kesici sayfalarda yolculuğa çıkıyorsunuz. Hele son 100 sayfa tek kelimeyle; müthişti...

Profil Resmi
9 puan

İlk kitaptan daha heyecan verici. Sonu da heyecanlıydı bu sefer. Merak içinde bırakıyor.

8 puan

Bu yazarın kitabını ilk defa okuyorum. Sıkılmadan merakla okunacak güzel bir kurgusu var. Akıcı bir dille yazılmış. Gerilim sevenler için kütüphanede olması gereken bir kitap diye düşünüyorum. Bu yazara ait başka kitapları da okumaya karar verdim...

5 puan

ilk başlarda okumakta zorlansam da sonlara doğru merak uyandırmaya başlıyor ve güzel bir finalle son buluyor.

9 puan

Çok güzeldi , özellikle son sayfaları çok heyecanlı idi. Tavsiye ederim herkese.

10 yıl, 11 ay
Profil Resmi
10 puan

Dr. David Hunter'ın ikinci macerasında yazar film tadında, bir solukta okuyacağınız bir hikaye ile sizi alıp götürüyor. Böyle bir finali kimse beklemiyordur. Mutlaka okuyun derim.

10 yıl, 10 ay
9 puan

Serinin ikinci kitabı da bitti. Yazarın olayları kurgulamasına BAYILDIM. Resmen kitabın sonunda “yok canım bu kadar da olmaz” dedirtti bana. Öyle çetrefilli bir olay kurgulamış ki resmen okurken zevkten dört köşe oldum. (Polisiyelerde nasıl olur bu demeyin, oluyor🧐)Tek sıkıntı bazı şeylerin çok belirleyici olması ama bununla ilgili kesin kararımı üçüncü kitaptan sonra vermeye karar verdim. İlk kitaptaki olaylardan sonra Jenny ile Londra’ya taşınan David adli tıp işine devam etmekte. Son görevinden sonra dönüş yolunda yanarak ölmüş bir vaka için Runa adasına gider. Burada ki görevi cesedin cinayet kurbanı olup olmadığını anlamaktır.

9 puan

yorumumu okumak isterseniz

egemvekitaplarim.blogspot.com.tr/2015/04/kemiklerin-sifresi.html?m=1

3 puan

Adli tıp tarzı vakaları okumayı sevdiğimden bana biraz Tess hatırlattı ilk kez okudum bu yazarı ilk kitaptan tek bağlantısı karakter o yüzden ben bağımsız olarak ikinci kitaptan başladım. Bu tarzı sevenlere tavsiye derim.

6 yıl, 5 ay
8 puan

Yazar ikinci kitabın üstüne katarak devam etmiş. Bu kitap da gerilim biraz daha fazlaydı. İlk sayfalardan itibaren kitabı resmen yaşıyorsunuz. Simon beckett kitabı yazarken yine çok iyi araştırmış. Okuması çok keyifli heyecan verici polisiye gerilim bir kitap sizleri bekliyor.

geri ileri