Kefensizler Mezarlığı

En Son Değerlendirmeler

8 puan

Dört astronomi öğrencisi Harran’daki terk edilmiş bir eve gittiklerinde, hayatlarının tümüyle değişeceğinden habersizlerdir. Mete, Günay, Mustafa ve Mehtap adlı arkadaşlar ile başlıyor her şey. Mete ve Günay, hani şu korku filmlerinde alt kattan gelen sesi duymalarına rağmen oraya giden tiplerden. Deli cesaretliler mi desem ne desem bilemiyorum onlar için. Mustafa ve Mehtap ise kurunun yanında yanan yaşlar oldular.
Bu arkadaşlar evde buldukları günlüğü okumaya başlıyorlar, kitabın çoğunluğu zaten bu günlükte yazanlar. Terk edilmiş evin kenarında, sadece geceleri beliren Kefensizler Mezarlığı’nın gizemini, günlüğün sahibinin başına neler geldiğini ve aynı zamanda kahramanlarımızın başına neler geleceğini merakla bekliyor oluyorsunuz okurken. Açıkça söylemek gerekirse, kitabın sonunda ne olacağına dair bütün tahminlerim yerle bir oldu.
Yazarın kalemiyle ilk defa tanıştım, oldukça sade bir anlatımı var. Bu yüzden okurken zorlanmıyorsunuz. Ayrıca bayağı gerildiğimi itiraf etmeliyim, zaten bu tarz şeyleri okumak ve izlemek beni bayağı korkutur. Son zamanlarda paranormal yerlere gidilen videolara merak sarmıştım bu kitapta üzerine tuz ve karabiber oldu. Korku romanlarını beğeniyorsanız ya da bir arayış içerisindeyseniz hayal kırıklığına uğrayacağınızı düşünmüyorum.

geri ileri