Kayıp Sicil (Erdoğan'ın Çalınan Dosyası)

En Son Değerlendirmeler

8 puan

Soner Yalçın'ın araştırmacılığına ve cesaretine hayran olmamak elde değil. Tüm olaylar en ince ayrıntısına kadar araştırılmış, belgelendirilmiş. Kitaptaki belirtilen kaynakların ayrıca okunup o günlerdeki yerli, yabancı basındaki görsel ve yazılı metinleri incelediğimizde "emperyalislerin ve onların işbirlikçilerinin" ülkemizi getirdikleri durumu çok iyi görebiliriz.

10 puan

Lafa bakin soyleyene bakin: ''bu ulkede fakir fukaranin garip gurebanin hakkini kimler somurduyse bunun hesabini verecektir.'' SAKA GIBI...

8 puan

Roman gibi akıcı okunan, ne kadar patolojik bir yalancı ve psikopat bir adamla karşı karşıya olduğumuzu gösteren bir kitap. Bu dönem yargı önüne çıkarıldığı zaman direkt savcılık fezlekesi olarak kullanılabilir.

10 puan

Bildiğimiz/bilmediğimiz tüm pislikleri belgeleriyle gözler önüne sermiş. Harika bir gazeteci harika bir kitap mutlaka okunmalı.

10 puan

Bir soner yalçın klasiği. Soner Yalçın bence günümüzün Uğur Mumcu sudur. Neden derseniz her yazdığı kitabının hatta kitap içindeki her bir iddianın arkasında yoğun bir çalışma ve araştırma yatmaktadır. Yazar bu kitabında Tayyip Erdoğan ile ilgili bugüne kadar hiç bilinmeyen gerçekleri belgelere dayandırara anlatmaktadır. Kimi iddialarda tüylerinizin diken diken olacağından hiç şüphem yok. Eğer bu tarz kitaplara karşı ilginiz var ise soner yalçın ın kitaplarını özellikle bu kitabını mutlaka okumalısınız.

9 puan


Wikileaks'teki ABD kriptosunda şu yorum yazıldı.

"Erdoğan bazen, Türkiye,yi yönetmesi için Tanrı buyruğuyla görevlendirilmiş biri gibi çevresine hava yayıyor.

Hala mutlak güce susaması dinmedi"

Kriptolarda, Erdoğan'ın Mesihçi ruh halinin ABD'lilerin pek hoşuna gitmediği görülüyor.

(Kayıp Sicil Kitabı Sahife 393)

8 puan

Bazı yerlerde sıkılsam da kitap dili akıcı. Nasıl bir insanla karşı karşıya olduğumuzu gözler önüne seriyor tüylerim ürperti.

geri ileri