Kayıp Kahraman (Olimpos Kahramanları #1)

En Son Değerlendirmeler

10 puan

Harika, harika ve harika. Başka denicek birşey yok.

Profil Resmi
9 puan


10 puan

Yepyeni harika bir seri

10 puan

♥_♥

Profil Resmi
10 puan

Harika bir kitaptı yine !! Percy Jackson serisini okuyanlar bunu mutlaka seviceklerdir . Tavsiye ederim ;)

10 puan

PERFECT

10 puan

Son Olimposlu ile seri bitti diye üzülürken şimdi bu seri daha iyi.

Profil Resmi
10 puan

bu seri percy jackson ve olimposluların devami niteliğinde. bu kitapta yeni karakterler tanıyoruz( Leo favorim olmayı başardı ^-^) . ilk seriyi okuyanlar kesinlikle okumalı.rick riordan her kitapta olduğu gibi eğlenceli,esprili bir dil kullanmış.

Profil Resmi
10 puan

okurkan meraktan çatlamak işte buydu :) yazarı tebrik etmek lazım :D

9 puan

PERCY NERDEE? :DD

10 puan

Yan serimizin ilk kitabını okuma fırsatını sonunda bulabildim. ^^ Aslında kitap yaz başından beri elimde ama Percy Jakson ve Olimposlular bittikten sonra hemen yeni bir maceraya başlamak istemedim. Okuduktan sonra da daha önce okumadığıma pişman oldum. :D Piper, Leo, Jason... Hepsini ayrı ayrı sevdim.

Kitabımız bir otobüste başlıyor. Jason uyanıyor ve bir de bakıyor ki ismi dahil hiçbir şeyi hatırlamıyor. Yanında da en yakın arkadaşı olduğunu iddia eden Leo ve sevgilisi olduğunu öğrendiği Piper duruyor. Fırtına ruhları tarafından saldırıya uğruyorlar ve ardından yolları Melez Kampı'na düşüyor. Kitabımız, tam olarak burada başlıyor...

Kitap benim beklentilerimi fazlasıyla karşıladı. Riordan hangi hikayeyi nerede kullanacağını çok iyi biliyor. Ki kitaplarının bu kadar başarılı olmasının sebebi de bu bence. Çünkü Yunan ve Roma mitolojisinde o kadar çok efsane var ki... Kitapla ilgili beni mutlu eden en büyük şeylerden biri de başka Tanrı ve Tanrıça'ların daha yakından tanıtılmış olmasıydı. Aynı şeyler tekrar edilmemişti.

Eminim ki, serinin diğer kitapları ilkinden çok daha güzel olacak. Gönül rahatlığıyla okuyabilirsiniz. :')

http://kralicekitap.blogspot.com.tr/2014/09/kitap-yorumu-kayp-kahraman-rick-riordan.html

7 puan

Rick Riordan bu seriyle aklınızı başınızdan alacak. İlk seriyi beğenenlerin buna aşık olacağını düşüyorum. Anlatım tarzının farklılığı ve yeni kahramanlar kafanızı karıştırmasın. İlerleyen kitaplarda anlayacaksınız ki, ilk seri bu serinin yanında bir hayli basit kalmış. İlk kitaptan seriye hayran kaldım ben. :) :)

geri ileri