Karanlığın İçinde (Meredith Gentry#7)

En Son Değerlendirmeler

9 puan

Serinin yedinci kitabı da bir çırpıda bitti. Aksiyon her kitapta çağ atlıyor. Bu kitap ise bence Meredith için dönüm noktası. Ne yapmak ve ne olmak istediği belli artık. Sadece önünde engelleri kaldırmalı. Bu engeller ise onun ölmesini herşeyden çok istediği kesin.
Gözünü hastanede açan Meredith ile başlıyor kitap. Düşmanları hep bir oyun içindeler. Bir şekilde ya Meredith'e yada yanındakilere zarar vermek üzere oynanan bir oyun bu. Bunun içinde herkesi kullanabilirler. Meredith içinse tek bir gerçek var: Bebeklerini ve sevdiklerini yanında tutmak. Daha fazla kayıp yaşamak istemiyor. Bunun içinde elinden geleni ardına koymadığı kesin.
Seri yetişkin bir seri. Ben severek okuyorum ama yaşı küçük olan arkadaşların okumak için biraz beklemelerini tavsiye ederim.
"Tanrıça aynı anda bir sürü şeydir. Ölüm olmadan yaşam olmaz,karanlık olmadan ışık var olamaz,acı çekilmeden ümit olmaz." "Herkes erkeklerimle sıradışı deneyimler için birlikte olduğumu sanıyordu ama bezen yaşanan en değerli anlar en sıradan olanlarıydı."

geri ileri