Karahindiba

En Son Değerlendirmeler

8 puan

http://ebediyenedebiyat.blogspot.com/2012/05/karahindiba-sinan-sulun.html

6 puan

İyi başlayıp vasat devam edip iyi biten bir kitap. 3 öyküden oluşuyor. 2. öykü gerçekten kötü olsa da 1. ve 3. öykü(Aralık ve Karahindiba) kurtarmış sayılabilir.

7 puan

Sinan Sülün'ü ''Kültür Mafyası'' ve ''Büyükkeyif''e yazdığı yazılar, öykülerden tanıyordum. Bu genç yazarın ilk öykü kitabı üç öyküden oluşuyor. ''Aralık'', ''Mavi Pelikan'' ve kitaba adını veren final öyküsü ''Karahindiba''. İlk öykü Yusuf Atılgan'a ithaf edilirken ikinci öykü Sabahattin Ali'ye ithaf edilmiş. Güzel öyküler okumak isterseniz bu kitap yardıma yetişmiş olur. Yazarın çok yakın olduğu ''Mahir Ünsal Eriş'' ikinci kitabını yayımlamaya hazırlanırken Sinan Sülün de ondan geri kalmamalıdır. Fakat şimdilik belirli sitelerde yayınladığı boyut olarak çerezlik öykülerle yetineceğiz.

9 puan

Karahindiba, bir ilk kitap. 1980 doğumlu Sinan Sülün'ün birbirinden güzel üç adet öyküsünden oluşuyor. Bu kadar tanıdık hikayeleri, bu kadar içten yazan; okurken insanı sıkmayan bir yazar

Sinan Sülün'ün kaleminden çıkacak yeni kitabının bir roman olacağını ve bu romanı sabırsızlıkla beklediğimi de belirtmek isterim.
http://beyazkitaplik.blogspot.com/2012/05/karahindiba-sinan-sulun.html

11 yıl, 10 ay
9 puan

Yeni bir yazar olmasına rağmen dili çok iyiydi özellikle son hikayesi olan kitaba da ismini veren Karahindiba bir harikaydı. Şimdiye kadar okuduğum en iyi hikayelerden biri diyebilirim.

9 puan

2. Ci öykü yazarın diğer öykülerine göre yakışmayan bir öykü olmuş. Yine de güzel farklı bir sona bağlanmış. Yazarın başka yapıtlar çıkarmasını diliyorum.

5 puan

Bence genç bir yazar olmasına rağmen öyle güzel cümleler, tasvirler vardı ki kitapta.
Akıcı bir dili var yazarın. Ben E-Kitap olarak okudum ve beğendim.

7 puan

Günümüzdeki insanları durumunu güzel dile getirmiş!

geri ileri