Kara Kraliçe Kösem

En Son Değerlendirmeler

Profil Resmi
8 puan

Demet Altınyeleklioğlu' ndan yine güzel bir kitap. Kitapta diğer kitaplarından farklı olarak diğer karakterlerin düşünceleri de dile gelmiş. Keyifli okumalar.

10 puan

Mükemmel

10 puan

Demet Altınyeleklioğlu’nun “Kara Kraliçe –Kösem “ adlı kitabını, bitirmiş bulunmaktayım .Yazarımız Demet Hanım ,gene yapmış yapacağını , ve harika bir tarihi kurgu romanı ortaya çıkmış .Kitabın masalsı bir tadı var .Kendinizi ,sarayda yaşayan biri olarak hissedebiliyorsunuz .Zaten dili çok sade ve akıcı .Okurken hiçbir zorluk çekmedim .

Kara Kraliçe –Kösem adlı kitapta ; küçük bir kız çocuğunun(Nasya adlı ) , yurdundan koparılıp ,Osmanlı Devleti’ne geliş sürecini , geldıkten sonra , yaşadığı acı – tatlı olayları ,esirken – hizmetçi –hizmetçiden –cariye –cariyeden –haseki ve hasekilikten -valide-i muazzama oluşunu okurken , her bir sayfada heyecanın doruğa tırmandığını görüceksınız .Nefes nefese okudum diyebilirim .

Taht için nelerin feda edildiğini de, okumak aynı zaman da, benı çok duygulandırdı .

Ben bu kitabı çok beğendım .Kesinlikle tavsiyemdir.

Yazarımızın yüreğine ve ellerine sağlık .Artemis Yayınları’nı da bu güzel kitabı bizlerle buluşturduğu için çok teşekkür ederim .Saygılarımla…

10 puan

Çok güzel bir kitap bence tavsiye ederim

10 puan

Bu kitabı okurken vaktin nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. Yazarın gerçekten çok iyi bir anlatımı var. Kitabı bıraktığım zamanlarda sanki kitap beni geri çağırıyordu. Umarım yazar Osmanlı dönemini yazmaya devam eder. Hevesle bekliyor olacağım.

geri ileri