Kaosun Sırları (Gerçek Döngüsü, #1)

En Son Değerlendirmeler

7 puan

Kitap hayatımızın iplerinin aslında kendi elimizde olmadığını ve hepimizin büyük güçlerin oyuncağı olduğunu vurguluyor. Amerika ile ilgili ilginç düşünce ve görüşler yer alıyor. 11 Eylül olaylarının arkasında nelerin olabileceği ile ilgilide büyük iddialara sahip.

10 puan

Süper bir kitaptı. Maxime Chattam esas yazmak istediklerini yazma cesaretini bu romanda bulmuş adeta. Bundan bir önce basılan romanı "Zamanın Kanı"ndan itibaren, kitaplarındaki kurgulara biraz daha siyasi oyunları, düzenbazlıkları katmaya başlamış Chattam.

Ilk dört romanından farklı fakat bu romanda da gayet başarılı bir kurgu oluşturmuş; giderek yükselen gerilim, aşağılara çekilmeden kitabın sonuna kadar devam ediyor. Şimdiye kadar okuduğum en iyi romanıydı benim için.

9 puan

muhteşemdi kitabın sayfalarında gezinirken sık sık internetten araştırma y apıp hayretler içinde kaldım .heyecan içinde bitti bence macera severler okumalı

Profil Resmi
10 puan

Kesinlikle mükemmel bir kitaptı. Bakış açısını tamamiyle değiştiriyor Maxime Chattam.

9 puan

Hakikaten kaos bir kitap. Komplo teorilerinin 32 kısım tekmili birden hali. Ve bu teoriler öyle mantıklı, o kadar gerçeğe dayandırılmış ki insanı ciddi ciddi paranoyak eder. Hikaye kurban olarak seçilmiş bir karakterin, oyuncuların gözünde bir piyon hem de son derece değersiz bir piyonun hayatının cehenneme dönüşünü anlatıyor. Yarısı başına gelse insanın rahat kafayı sıyıracağı önce açıklanamaz derecede doğaüstü, sonra insan aklının almayacağı derecede hesaplı olaylar silsilesi. Sonlara doğru ele aldığı tarih bakımından iyice anlaşılır hale gelse de finaliyle de müthiş olmuş bir kitap. Okuyun ve bilinen tüm tarihten şüphe edin derim.

10 yıl, 11 ay
7 puan

Uzun zamandir okumak istedigim bir yazardi.okudugum ilk kitabi bu oldu.kitaplarimi bu sitede yuksek puan almislardan secerek okurum.bu yazara da boyle bir sans verdim kendimce.bu turu seven biri olarak sunu soyleyebilirimki sonuc bolumu disinda giris ve gelisme bolumleri sonuk kalmis.suprizleri seven biri olarak bolumler icerisinde fazla saskinliklar yasamadim.bu tur olarak yazarin baska bir kitabini okumayi dusunmuyorum.

8 puan

Hikayenin içinde bazı olaylar, ipuçları çok kolay çözülse de sona ulaştığınızda değişik bir final sizi bekliyor olacak. Maxime Chattam, çok iyi araştırma yapıp değişik bir kurguyla kitabı hazırlamış. Beğendim.

geri ileri