Kalbimdeki Fırtına

En Son Değerlendirmeler

6 puan

Beyaz dizi tadında bir kaç saatlik çerez bir hikaye. Brenna ilk başlarda sağlam karakteri ile göz doldursada maalesef Michael karakteri biraz zorlama. Kafa dağıtmak için iyi...

8 puan

https://dilarabook.blogspot.com.tr/2017/12/kalbimdeki-frtna-irs-johansen-kitap.html

Oyunculukta pek başarılı bir kariyere sahip olmayan Brenna, önemli bir filmin seçmelerinde Michael Donavan ile karşılaşır. Filmin prodüktörü, sektörün en önemli isimlerinden olan Michael ile yıldızları ilk karşılaşmalarından itibaren uyuşmaz.

Öncelikle söylemeliyim ki Michael'a bayıldım! Yakışıklı, karizmatik, başarılı...Adam da ne ararsan var. Tabi başlarda kızımızı az sinir etmiyor değil.

Brenna ise ölen ablasının oğlunu kendi oğlu gibi büyüten, güçlü bir karakterdi. Oyunculukta yetenekli olsa da bir türlü şansı tanınmasına yetmemişti.

Ben beyaz dizi romanlarını çok severim. Ama orada hep çok kısa olmasından yakınırım. Bu kitapta beyaz dizilerin uzun versiyonu tadındaydı. Ha bana sorsanız tabi keşke bu da daha uzun olsaydı derdim. Gerçi kitap o kadar akıcı ki kaç sayfa olursa olsun elime yine aldığım gibi bir çırpıda okurdum.

Dönem olarak sanırım 1970-80 arasında bir şeydeydi. Bu tarz film sektöründe geçen kitapları çok seviyorum.

Michael ve Brenna'nın ilişkisinde tahmin ettiğim şeyler olsa da okuması bir o kadar da keyifliydi. Özellikle Michael'in olduğu her sayfayı daha bir pür dikkat okudum.

Yan karakterlerden, Michael'in en yakın arkadaşı, filmlerinin güvenilir yönetmeni Jake ise serinin ikinci kitabında. Umarım basılır, onu da en az Michael kadar sevdim.

Bazen yanlış yazılmış isimler gözüme çarpsa da bunun dışında bariz bir hata görmedim.
Keyifli vakit geçireceğiniz, bir çırpıda okuyabileceğiniz, sizi fazla yormayacak bir kitap arıyorsanız tavsiyemdir.

geri ileri