Kadından Kentler

En Son Değerlendirmeler

8 puan

Erkek olarak ele aldığım kitabı inanın elimden düşürmedim. Hikayeler, duygular ve kadınlar gerçekten yaşanılmış ve yaşanacak olanların sadece bir kaçı. Okumanızı kesinlikle tavsiye ediyorum.

8 puan

Mungan'ın severek okuduğum en güzel eserlerinden birisi.

Profil Resmi
10 puan

Bir kitapta olması gereken herşey! Usta kalem!

7 puan

Farklı hayatlardan, farklı şehirlerden gelen 16 kadın ve dolayısıyla farklı geleneklerle yoğrulmuş, farklı yaşam tarzlarının yönlendirdiği hayatlar.. Bir kadını okurken , aklım daha önceki okuduğum bir tanesi bu durumda ne şekilde ilerlerdi hissiyatı verdi bazı yerlerde.. Değişik bir kitaptı, özellikle sonundaki sürpriz anlatımla :) Murathan Mungan da kütüphaneme hoşgeldi :)

Profil Resmi
6 puan

Müdürümüzün Kadınlar Günü hediyesiydi... Pek çok şehir, pek çok kadın, pek çok anı...

10 yıl, 11 ay
9 puan

Türkiye'de bir kadın olarak yaşamanın neye benzediğini örnekler üzerinden gayet güzel anlatmış yazar.

Profil Resmi
10 puan

Cümlelerinde kendimi bulduğum tek kitap.

8 puan

Farklı şehirlerden farklı kadın hikayeleri. İlginç olan karakterlerde tanıdığımı sandığım kadınlara da rastladım, kendimi aralarında bulduğum da oldu. Okumak kayıp olmayacaktır.

9 puan

kanat turizm

9 puan

Çok güzeldi. Her hikaye kendi içinde ayrı bir dünya barındırıyor. Yazarın psikolojik çözümlemeleri ise harika. Altı çizilecek bir sürü cümleyle, okudukça sizi ifade ettiğini anlıyorsunuz. Son hikayenin de diğer hikayeleri bağlayıcı bir şekilde olması kitabı çok daha güzel kılmış. Tavsiye ederim.

8 puan

kadın hikayelerinden her birinde mutlaka tanıdığımız bir kadını,onun olaylara bakış açısını ve ruh halini görüyoruz.Ben bu kadını tanıyorum dediğim bir çok zaman oldu kitabı okurken.Kendimle karşılaştığım yerler de ise ayrıca etkilendim.Yine tüm duyularımıza hitap eden bir Murathan Mungan eseri.

geri ileri