Kaçınılmaz

En Son Değerlendirmeler

9 puan

Yine Bir #YabancıYayınları Harikasi. Beni benden aliyorlar artik, yetisemiyorum hizlarina.
Yine bir Melek temali seri. Ki ben meleklere bayilirim. Bu kitapla da aşkim fena halde depresti.

Kizimiz bir universte icin tam burs aldigi bir okula gider ve hikaye baslar. Baslarda biraz klasik bildigimiz senaryo. Kizimiz kotu cocuga ilk gunden farkina varmadan asik olursunuz ama bir yaninizda ondan korkar. Evie Reedi gormeden hissetmeye baslamisti aralarindaki cekim oldukca yuksekti. Daha sonra ilk edindigi arkadas Russell. Olaylar guzel ilerlemekte. Reed Eviye hic bir sucu olmadigi halde okuldan gitmesi icin baski yapip agresif davranmaktadir. Russell ise ona kendini daha iyi hissetirmektedir. Ha unutmadan birde Alfred Evin'in ona yeni taktigi isimbile Ferdiie mevcut. Karakterler okadar guzel hazirlanip hikayeye oturtulmus ki. HARIKAYDI.

"Seni yok etmek istedim... Seni kollarima almayi ve sevmeyi istedim. Seni paramparca etmeyi istedim. Sana zarar verecek herseyi ezmek istedim."

Reed bir Guc melegi ve Russell Evie'nin ruh eşi. Evie ise babasini tanimayan ve annesi dogumda olen ve kendisi dayisi tarafindan buyutulmus bir insan oldugunu dusunmekteydi. Aslinda hersey goz onundeyken bile inanamamisti Taaaa ki !!!

"-Sana hic bir sey dokunamayacak.Izin vermeyecegim.
-Ah.Demek izin vermeyeceksin.Her zaman istedigini elde edermisin?
_Evet"dedi acikca...

Ah her neyse size bukadar bilgi yeter. Melekleri seven Kitapkurtlari Ne duruyorsunuz ?! Harika bir roman. Inanamiycaginiz karakterler yok artik bunu nasil yapar dedirtecekler size Guvenin ;)

"Etrafta bu sekilde, boyle yurumemli bence. Bu derece mukemmel birine bakmak zorunda kalmak cok yakisiksiz. Dunyaya bir iyilik yapip bir iki donut yemeli bence."

geri ileri