Issız Erkekler Korosu

En Son Değerlendirmeler

6 puan

Canan Tan sevdiğim bir yazar; ama İz ve Issız Erkekler Korosu, daha önce imza attığı başarılı romanlarının yanında oldukça sönük kalıyor.
http://beyazkitaplik.blogspot.com/2012/04/issz-erkekler-korosu-canan-tan.html

7 puan

fena degil,fazla bir sey vermemesine ragmen,okunabilir kitaplardan.

11 yıl, 10 ay
Profil Resmi
7 puan

Canan Tan kitaplarında asıl oğlanlara sizce sonra ne oldu.O aralarda ne oldu diye merak ettiniz mi?
Canan Tan buna cevap veriyor..

Profil Resmi
1 puan

canan tanın öbür kitaplarına göre fazla güzel değildi

Profil Resmi
7 puan

Canan Tan'ın beğenerek okuduğum bir kitabı

7 puan

Haşimle Muratla yeniden buluşup geçmişi yad ettik, fasıl ruhumuza işlerken.

Profil Resmi
4 puan

Canan Tan beni hayal kırıklıgına uğrattı, Piraye'nin özetini yazdıgını söyleseymis ya açıklamasında okumazdım bende.Üslubu desen hep aynı tavsiye etmiyorum

Profil Resmi
9 puan

Issız erkekler korosu malesef bitmiş bulunmakta kitabın her sayfasında diger romanlarından alıntılar buldum kendimi sanki o kitapları tekrar okuyorum gibi hissettim kitabı okurken en çok şaşırdıgım tarzını degiştirmiş olmasıydı ve bence çıkardıgı kitapların en güzeli diyebilirim kitabın her yerinde ayrı tad aldım şarkıları bazen yüksek sesle söyledigim yer yer kızdıgım yerler oldu beni en çok etkileyen yusuf'un hikayesi olmuştu ve tabi kitabın sonlarına dogru kızdıgım haşim'i ele almadan yapamayacagım
Haşim Piraye vedat yusuf vecihi nizam hepsinin hikayesine ortak olmak tekrar hatırlamak o kadar güzeldi ki..
Sonunda Recep Ademoğlu pansiyon'un sahibine üzüldüm gerçekten iyiki almışım iyiki yazmış yeni kitaplarını bekliyorum... Kesinlikle alıp okunmalı çok akıcı bir kitaptı bittiginde çok üzüldüm keşke biraz daha yazsaydı dedim.

Profil Resmi
8 puan

erkeklerin aşklarına, hislerine, acılarına ve geride bıraktıklarına dair güzel bir roman...

Profil Resmi
1 puan

Bana bir daha asla Canan Tan okumam dedirten kitap.İmzalı olmasına rağmen. 2. el kitapçıda Doğunun limanları kitabı ile değiştirdim (o derece)

9 puan

her zamanki gibi mükemmel.çok keyif aldım.Piraye ve Yüreğim seni çok sevdi kitaplarını tekrar hatırlatması da ayrıca güzellik katmış.

8 puan

Haşim'i anlamak için aldığım ve severek okuduğum bir kitap.

7 puan

Kitap canan tan standartlarına göre gerçekten kötü olsa da okunabilir ve sürükleyici. Ama beni asıl şaşırtan şey kitabın arkasında da bahsedilen erkeklerin de acı çektiği, bunun pek dile getirilmediği ve bu kitapta bu ezilmiş acılı yaralı erkeklerin anlatıldığı temasıydı. erkeklerde acı çeker bu tabi ki doğaldır, hiç bir zaman erkeklerin tamamının canavar olduğunu düşünmedim ama kitaptaki karakterlerin çoğu ne kadar acı çekseler de kendi bencillikleri daha ön plandaydı herhalde. Adı 'bencil erkekler korosu' olsa daha yerinde olurmuş. hemen hemen hiç birine en ufak bir sempati besleyemedim. asıl üzücü olansa bu gibi karakterlerin gerçek hayatta da milyonlarca bulunuyor olması.

3 puan

http://morayrac.blogspot.com.tr/2012/07/canan-tan-isisz-erkekler-korosu.html

7 puan

Diğer kitaplardaki erkek karakterlerin olduğu önceki kitapların erkek gözünden bakıldığı bir kitap olmuş.Ben severek okudum diğer kitaplarını da yad ettim.

9 puan

Canan Tan

7 yıl, 10 ay
geri ileri