İhanet (Gece Evi, #2)

En Son Değerlendirmeler

Profil Resmi
6 puan

İlk kitaba göre biraz sıkıcıydı ama genede okunabilir.

Profil Resmi
7 puan

Stevie Rae'ni sevmeye başladığım kitap

Profil Resmi
10 puan

Okuduğum beni etkileyen en iyi seri.

10 puan

1. Kitaba gore daha surukleyici bir kitap

Profil Resmi
10 puan

kesinlikle okunmalı

Profil Resmi
10 puan

bu seriye bayılıyorum ve çok hoşuma gidiyorrr :D

8 puan

Ilk seriden daha heyecanlıydı...

Profil Resmi
7 puan

İlki kadar olmasa da güzel bir kitap. Okunabilecek düzeyde.

6 puan

İlk kitaba göre biraz sönük kalmış ama fena değil.

10 yıl, 10 ay
Profil Resmi
8 puan

vampirliği bambaşka bir dille ve yorumla anlatan inanılmaz sürükleyici bi seri..

7 puan

harika bir seri .

7 puan

Bu neydi şimdi? Serinin ilk kitabı tamam süperdi. 2.kitapta bi baktım iş tuhaflaşmış. Neferet dedik anne gibi dedik, neler yapmış. Afradit dedik kaltağın teki dedik, kız acınacak kız çıktı. Zoey dedik iyi kız bu dedik, kız 3 erkeği birden idare ediyo. Bi de o kızın ölümünde ben bu ne lan diye bağırarak ağladım. Kız ana karakterlerdendi be! Neyse bayağı spoilerli oldu bu. :D

Profil Resmi
9 puan

İhanetin en büyüğü Zoey'e yapıldı.Kitaptaki karakterle özdeşleştim ve bir anda o ne hissediyorsa onu hissetmeye başladım!

1 puan

gerçekten çok basit yazılmış. Edebiyat kırıntısı bile yok.

10 yıl, 3 ay
10 puan

yine çokl güzelll

Profil Resmi
10 puan

Serinin ikinci kitabı olarak yavaş yavaş herşeyin ucundan başlayarak ortaya çıkmaya başladığı ve Zoey'nin en çok güvendiği insanın ona ihanet etmesini anlatır kesinlikle çok sürükleyici

Profil Resmi
8 puan

Bu seriyi sadece twilight serisini okumamak ve ona benzer kitap okumuş olmak için okudum..Bir yazımı verdim bu seriye ama 5. veya 6. kitabında öö geldi ve bıraktım..

10 yıl, 10 ay
8 puan

Zoey Kızılkuş gece evindeki hayatına alışmıştır.
Yeni özellikleri vardır. Onun dışında Damien'e hava,Shaunee'ye ateş , Erin'e su ve Stevie Rae'ye toprak ile ilgili özellik verilmiştir.
Bazı çaylaklar ise değişimini tamamlayamaz ve ölür. Stevie Rae de ölür. Zoey gece evin de bu ölen çaylakları görür.
Zoey'in eski okulundan çocuklar kaçırılıp öldürülür ve deliller gece evini göstermektedir. Heath da kaçırılınca Zoey damgalanmaları sayesin de Heath'ın yerini bulur. Değişimini tamamlayamayıp ölen çaylakları da görür. Bunlar kaçırılan çocukların katilleridir. Zoey Heath'ı kurtarır. Stevie Rae'yi görür ama ona bir şey yapamaz. Stevie Rae'nin içindeki insana ulaşır ve onunla anlaşır.
Neferet olaylara dahil olup hafızalarını silince de onunla araları bozulur.

Zoey'in hayatı dolu dolu geçerken aşk hayatı da fazlasıyla doludur. Tam üç sevgilisi var. Damgalı olduğu Heath, okulun yakışıklısı Erik, ve yakışıklı öğretmen Loren Blake. Karar veremediği ve hepsine de ilgili olduğundan zor günler geçirir.

Dolu dolu bol olaylı bir kitaptı. Akıcı hemen biten bir kitap oldu.

8 puan

Açıkçası bu kitap bana ilk kitapta aldığım tadı veremedi. Zoey üç oğlanın arasında kalmış durumda ve sanki üçünü de aynı anda seviyor. Heath'in yine başı belaya giriyor. Kimin iyi kimin kötü olduğu iyice karışmış olan bu kitapta açıkçası biran evvel bitse diye düşünerek okudum. Sanırım seri kitapları ard arda aralık vermeden okumak iyi olmuyormuş. Seri kitabı olduğu için ilkini okuduysanız bir süre zaman bırakıp öyle devam etmenizi tavsiye ederim. :)

geri ileri