Hıdır Kişisel Gelişiyor

En Son Değerlendirmeler

Profil Resmi
8 puan

Öncelikle söylemeliyim ki; Hıdır'ın kişisel gelişmesi bildiğimiz kişisel gelişim tekniklerinden değil. İşte ben de bunu sevdim :) Şöyle diyordu Hıdır: 'Son dönemde yüzlerce kişisel gelişim kitabı okudum. Kafayı fazla takınca kötü oldum be Talat ağabey. Sonra baktım çoğu birbirinin aynı. Bir de bizim hayatımızla ve kültürümüzle gram alakası yok.' Talat ağabey de Hıdır'a 'Hiçbir şey üretemiyorsan, al hanımı çocuğu, git Çocuk Esirgeme Yuvalarına; bir şeyler anlat onlara, kitap oku. Senin için en büyük kişisel gelişim orada yanağına konacak bir öpücük.' diyordu.

Belki de İzgören'in klasik kişisel gelişim tekniklerini, ve bunların motomotluğunu eleştirme dilini sevdim ben. O da belirli şeyler öneriyor tabi ki; Avunuzdaki Kelebek bu anlamda daha bir kişisel gelişim kitabı niteliğindeydi, fakat kendine özgülüğü ve daha doğal bir süreci önermesi kişiye özgüven veriyor.

12 yıl
Profil Resmi
9 puan

Ferrarisini Satan Bilge adlı kitabı tiye alan çok güzel, komik bir kitap kesinlikle tavsiye ederim...

Profil Resmi
10 puan

Kişisel gelişim kitaplarının etkisi üzerine... kesinlikle okunmalı.

10 puan

Kişisel gelişim nedir? Ve neden bana hep 3 boy büyük durur? Kişisel gelişim kalıplarına darbe niteleğinde bence!

Profil Resmi
8 puan

Keyifle okudum. Kişisel gelişimin, batı kökenli kişisel gelişim yazarlarının (pazarlamacılarının ) kitaplarını okumakla olmayacağını anlatan ve esprili şekilde ti ye alan güzel bir kitap.

9 puan

uslubu,anlatımı,anlattıkları tam anlamıyla manalı.okunmalı mı?okunmalı.kitap dünyası ile bile bizlere neleriaşılamaya çalışıyorlar farkında olmak lazım.

8 puan

Kişisel Gelişim kitaplarının içeriklerini çok güzel bir şekilde eleştiren kitap olmuş. Ahmet Şerif Hocamın yazdığı her kitap gibi buda çok güzel

geri ileri