Hep Seni Bekledim

En Son Değerlendirmeler

9 puan

yazarın kesinkile tüm kitapları süper ve çok farklı :) çok beğendim

7 puan

oldukça hoş bir aşk romanıydı

6 puan

İlk Öpücükle Başladı Her Şey'in devamıydı.Ailesi Zor Durumda Olan Phinas Bromley'in İngiltere-İspanya savaşında savaşı yarım bırakarak ailesine 11 yıl aradan sonra geri dönmesi ile başlıyor..Olaylar gelişiyor..Ailesi ile arasında her ne geçmişse 11 yıl onu ailesinden uzak tutmuştur..Kız kardeşi Elizabeth sorunu çözmek için çağırması ile olaylar başlıyor..İlk kitaptaki yakışıklımız Sullivan ve Bram da romanın sonlarına doğru hikayemizde yer alıyor.. Kadın kahramanımız ise Alyse adı o zamanın şartlarına göre lekelenmiş bir hanımdır erkek kahramanımızın çocukluk arkadaşı ve aşkıdır..Phines'ın dönmesi ile o da çok mutlu olmuştur.çünkü adı lekelendiği 5 yıl boyunca kimse onu insan yerine koymamaış aşağılamıştır...Romanın genel konusu böyle ama çok da akmıyor da tıkanmıyor da biraz hayal kırıklığı yarattı bende işin açıkçası..İkili arasındaki aşkı çok da hissedemedim tekrar tekrar okuyacağım romanlardan değil ama param da boşuna gitti diyemem.Historical Romance tarzından hoşlanıyorsanız okuyun derim...

6 puan

Yarbay Phineas gençken abisinin sakatlanmasına sebep olunca evinden ayrılmıştır. Orduya katılmıştır. İspanya'da Fransızlarla savaşarak on yıl geçirmiştir. Kardeşi Elizabeth bir mektup yollayınca kraliyet süvari alayından hemen ayrılıp evine geri döner. Abisi Quence Vikontu çok hastadır. Geç olmadan yetişmek için acele etmesi gerekir. Bu yüzden yaşlı bir atın çektiği,saman dolu bir araba ile gelir. Fakat eve dönünce kardeşinin yalan söylediğini anlar. Abisi kanlı,canlı iyi haldedir. Topraklarını isteyen düşmanları vardır. Bir de yakın dostu Alyse ile yeniden karşılaşınca olaylar iyice değişir.

Alyse hem çocukluk arkadaşı hem de aşkıdır. Anne babası ölünce halasına bakmaya başlamış,hizmetçi haline gelmiştir.Daha on beş yaşındayken bile geleceği hakkında fikir sahibiyken yaşadıklarından sonra tüm hayallerinden olur. Yıllar önce yaşadığı olaydan sonra sosyete tarafından dışlanmıştır.Beş yıl boyunca hep aşağılanmış,zor zamanlar geçirmiştir. Tek bir dostu bile olmadığından Phin'in gelmesine çok sevinir. Yıllar sonra bir araya gelince eski duygular yeniden ortaya çıkar. Her şey yolundadır Phin'ın gündüz ve gece yaptığı farklı işler yüzünden sakladığı sır dışında.

Kitap genel olarak durağan bir kitaptı. Sullivan ve Bram da romanın sonlarına doğru görünür. Çok sevemedim.

geri ileri