Gündüz Ölüsü (Sookie Stackhouse, #1)

En Son Değerlendirmeler

6 puan

ortaa yanii

1 puan

sevemedim devamınıda okumadım

Profil Resmi
8 puan

Süper!

9 puan

Kalbimde başka bir yeri var bu serinin.

Profil Resmi
10 puan

Okuduğum en iyi vampir romanı serisi.

7 puan

Alacakaranlık severler bu kitabı ve serinin diğer kitaplarını keyifle okuyabilirler.

10 puan

sookie stackhouse serisini bitirmek istiyorum :)

7 puan

Anlatımı falan güzelde neden bu kadar uzadı acaba. Dizisini izlemek işi bozdu. Çok kötüydü etkisinden ancak çıkabildim

Profil Resmi
8 puan

Dizisinden dolayı ön yargıyla aldığım bir kitaptı ama kesinlikle diziden çok daha iyiydi.Benim için diğer vampir romanlarına göre daha iyi olan kısmı ise esprili bir anlatımı olmasıydı.

Profil Resmi
5 puan

Severek başlayıp birkaç kitap sonra yarım bıraktığım bir seri. Kitap güzeldi aslında ama sanırım karakterler pek sevdiremedi kendileri bana. Sookie özellikle. Ve dizisinin berbat olması da seriden soğutmuş olabilir tabi.

Profil Resmi
5 puan

Serinin tüm kitaplarını almadan önce ilk kitabı okuyayım ondan sonra diğerlerini alırım demiştim. İyi ki de öyle demişim. Bu vampirli roman yazanların derdi nedir acaba? süper yakışıklı cool adamlar gelir ve kasabanın en sarsık kızına aşık olur klasik hikaye neden niçin? neden dünya güzelleriyle, kasabanın en popüleriyle takılmıyor ki bunlar sakar kızlarla uğraşıyorlar :) Evir çevir aynı hikayeler.

4 puan

Diziden yola çıkarak güzel olacağını umup aldım.Neredeyse orta okul düzeyinde basit ve kısa cümlelerden oluşuyordu,hayal kırıklığına uğradım.

Profil Resmi
6 puan

Vampir kitaplarını sevenlere göre gayet iyi bir kitap fakat daha ilk kitaptan çok fazla ölü sayısı olması bana biraz saçma geldi.Ama okuyun tabii ki.

4 puan

Belki de True Blood'cu olduğumdandır kitap bana o kadar banal geldi ki,bitirene kadar akla karayı seçtim.Devamını da getirmedim tabi ki:)

5 puan

Beklentilerimi pek karşılayamadı.
Dizisi kesinlikle daha iyi.

7 puan

Iste yine bir Vampir serisi :D ve ben ... Seviyorum Vampirleri :D Her neyse 2.kitabini kesinlikle.okumam.lazim cunki ilk kitap cok fazla sarmadi.Puanlamam gerekirse sanirim 5uzerinden 3.5. O bucukta Eric yuzunden :D

Neyse Sookie ve Bill hos karakterlerdi ama Seri psikoloji bagzen ilk kitaplarda baglamaz 2kitapta ise seni alip giturur :) Buyuk ihtimal buda onlardan.
Kizimiz Kucuk bir kasabada yasayan ve barda calisan bir garsondur. Bil ise yuzlerce yildir yasayan eski bir vampir bir yerleri ev olarak gorme hasretiyle kendisine miras kalan eve geri donmustur.

"-Sen farklisin! Nesin sen?
-Ben Sookie Stachouse'um ve bir garsonum."

Bir vampirn bir insana nesin sen demesi inanin beni cokk pohpohladi :)
Ama bagzi sahenelerde ciddi anlamda cok sıkıldim bir de bagzi sahnelerde Edwart ve Bellanin tersi hallerini gormedim dersem yalan olur. Buda farli bir duygu katti.

"Ben bir telepatim.Insanlarin dusunceleri duyabiliyorum." "Benimkini bile mi?" Sesinde sadece merak vardi. "Hayir. Bu yuzden senden bu kadar hoslaniyorum zaten,"dedim. "Seni hic duymuyorum.Bunun ne kadar huzurlu bir sey oldugunu tahmin bile edemezsin.Bir omur boyu suren vidi vididan sonra bir sey duymamak."

Aha! Birde Kotu cocuk Eric var O bu hikayedeki en eski varlik rolunde ah ah :D

5 puan

Anlatımı falan akıcı olduğundan okuması da kolaydı ve okurken keyif aldım. Tek sevmediğim şey anlamdaki tutarsızlıktı. Vampirler falan çok olağan bir şeymiş gibi karşılanmıştı. Yani her şey hemencecik kabulleniyordu ve Sookie fazla saftı bence. Sookie'yi sevdim ama dediğim gibi biraz saftı. Seriye devam etmeyi düşünüyorum. Anlatımı oldukça basitti ve boş zamanlarda rahatlıkla keyifle okunabilir. Vampir kitapları okumayı seviyorsanız öneririm.

Yorumun devamı için bloğumu ziyaret etmeyi unutmayın : http://fairytaleess.blogspot.com.tr/2015/04/gunduz-olusu-de-bitti.html

geri ileri