Gümüş Gölgeler - (Bloodlines, #5)

En Son Değerlendirmeler

8 puan

Ilk kitaplara göre heyecanın en üst seviyede olduğu kitaptı..her sayfayı büyük bir merakla çevirdim.. Bu seriyi seviyorum galiba 😆

9 puan

Ve ve ve,işte karşınızda bir zamanlar çok sevmiş,okuyup okuyup doyamamış ve devam kitaplarını iple değil halatla çekmiş olduğum bir serinin o meşhur devam kitabını çıkış tarihinden neredeyse bir yıl sonra okuyarak sizlerle yorumumu paylaşıyorum. (Kurmuş olduğum en uzun cümle oldu galiba.)
Kitabın konusuna değinmek istiyorum.
*Ve seriye daha hiç başlamamış olanlar okumasın diyorum.*
Sydney Sage,bildiğiniz üzere sevdiğinden koparılmış ve çok gizli bir yerde kelimenin tam anlamıyla esir olarak tutulmaktadır.Sevdikleri her yolu denemiştir ama bir türlü ulaşamamışlardır.İşte bu kitapta ise iki aşığımızın birbirlerine en sonunda kavuşmalarını okuyoruz.
*devam edebilirsiniz*
Bu seriyi çok özlemişim ama...
Kitabın ilk başlarında ciddi anlamda hayal kırıklığına uğradım.Kendime "cidden bu seri miydi benim anlata anlata bitiremediğim?" diye sormama neden olduğu da doğrudur.Zira Adrian'a birazcık sinir oldum ve.. tabi ki hemen geçiverdi. Adrian'a kızgınlık ne kadar uzun sürebilecekse o kadar uzun sürdü diyeyim en iyisi.
Kitabı okumak çok çok kısa sürüyor.O kadar sürükleyici ki ilk günde bir baktım yarıyı geçmişim(cumartesi).İkinci gün son 60 sayfa(pazar).Ve kitabı bitiriş tarihim cuma oldu.Neden mi? Çünkü o kadar yoğunum ki derslerden,ehliyet kurslarından , vakit bulamıyorum.Ne zaman elime alsam bırakmak zorunda kalıyorum.İşte sorf bu yüzden ayda 4 kitap okuma sezonuna geçeceğim galiba.Tabi onlarda sürükleyici olursa.
Kitapta pek bir olay yok.Sonuna doğru gelişen ama yine de aksiyon bakımından pek fazla tatmin etmeyen olaylar vardı.Tabi en sondaki cümleyi katmıyorum.Zira o cümle öldürür heyecandan.İşte sırf bu yüzden bekleyip son kitapla beraber okumama seviniyorum.
İşte bu kitap bende böyle duygular uyandırdı diyebilirim.Hasret giderdim karakterlerle.Unuttuğum yerler vardı ama yazar önemli olayları tekrardan hatırlatarak okumamızı kolaylaştırıyor.
Durmayın gidip koşun ve bu seriyi topluca alın derim.He,ileriki bir tarihte kapak değişimi olacaksa bekleyin derim.Zira kapaklar ortada.Tabi bu "değişim" pek olacak gibi görünmüyor ya..Kapaktakileri görmemek,zihnimi karıştırmamak için kapağın bir tek renklerine odaklanıyorum.Her neyse, dediğim gibi seriyi okuyun okutturun.

9 puan

Sydney'in başı belada hemde o biçim beleda. Adrian ise O'nu kurtarmak için başından büyük işlere kalkışıyor.
Serinin en heyecanlı aksiyonu bol kitabıydı. Son çeyrekte ki hız inanılmaz.

geri ileri