Gülümse Anılara

En Son Değerlendirmeler

Profil Resmi
9 puan

Tek kelimeyle MUHTEŞEMDİ! Bitmesin istedim....

Profil Resmi
10 puan

İçimeee sıcacık işlediiii.

10 puan

İçimee sıcacık işlediii.

Profil Resmi
9 puan

ARKADYA YAYINLARI 'ndan çıkmış olan GÜLÜMSE ANILARA yaklaşık 10 dakika önce bitti..
Bir kitabın ismi ve içindekiler birbiri ile ancak bu denli uyum içinde olabilirdi..
Kitaba ilk başladığımda sayfaların su gibi aktığını görünce akıbetini anlayıp ağırdan alarak okumaya devam ettim , bitmesin diye. Ve en nihayetinde istemeyerek de olsa bitti .. Genellikle kitabın son sayfalarına yaklaştığımda biran önce bitirmek için heyecanlanan ben bu sefer bitiyor diye üzüldüm .. Bir 360 sayfası daha olsa severek okurdum kesinlikle..
Kitap ; çevirisiyle , konusuyla , karakterleriye , kapağıyla ve çok cici ayracıyla titiz bir çalışmanın ürünü olduğunu apaçık belli ediyor.
Özellikle ve özellikle yazım hatasına rastlamamak gerçekten güzeldi.. Böyle hatasız bir kitabı okumayı özlemişim onu anladım.Yazı puntosu açısından da keyifle okunan bir kitaptı.
Okuyan herkesin kendine ders çıkarabileceği ve dostluğun (gerçek , çıkarsız dostluğun) ne denli önemli olduğunu görebileceği bir kitaptı Gülümse Anlara.. Ve tabiki AŞK'ın :)

Son olarak bizleri bu yazarla ve bu güzel kitapla buluşturduğu için ARKADYA YAYINLARI'na sonsuz teşekkürler.. Yine harika bir işti:)

10 puan

Yorumun tamamı; http://1kitapmeselesi.blogspot.com.tr...

Kitabın konusu, genel olarak arkadaşlık üzerine işlenmiş. Çokta güzel işlenmiş, gerçek hayattan bir şeyler alınmış, içine serpiştirilmiş sanki. Okudukça kendinizden bir şeyler keşif ediyorsunuz içinden, mesela herkesin bir ilk aşkı olmuştur, ya da hep arkadaşını mükemmel kendisini kötü görmüştür, ya da bir acaba içinde kayıp olmuştur. Kitabı elinize aldığınızda benim gibi 1 günde bitirebileceğinize garanti vermiyorum. Çünkü; kitap öyle her sayfasında bir heyecan bulundurmuyordu. Fakat, şu kış gününde içinizi ısıtacak bir kitaptı.

Profil Resmi
7 puan

Güzeldii :)

5 puan

Marissa uzun süredir arkadaşı olan Julia ile buluşmaya karar verir. Julia buluşmaya gelirken bir taksi ona çarpar ve Julia kısmi hafıza kaybına uğrar. Marissa bu kaza sonucu arkadaşının tuhaf hareketlerine bir türlü alışamaz. Zaman geçtikçe Julia'nın bu tuhaf hareketleri Marissa'nın geçmişini ve arkadaşlıklarını sorgulamasına sebep olacaktır.

Başlarda harika ilerliyordu. Okurken ileride neler olacağına dair binlerce senaryo üretiyordum ama bir süre sonra okurken sinirimi bozmaya başladı. Marissa'nın arkadaşı söz konusu olunca hep alttan alması ve ezik durumuna düşmesi sinirimi bozdu. Okurken sık sık İyi ki Julia gibi bir arkadaşım yok diye şükrettim.

Belli bir süre sonra ileride ne olacağını merak etmeyi bıraktım. Çünkü odaklanabildiğim tek şey Marissa'nın arkadaşlıkları konusunda verdiği bolca taviz ve Julia'nın ne gıcık bir insan olduğuydu.

Sonunda ise beni şaşırttı - ve kesinlikle hayal kırıklığına uğrattı. Daha güzel bir son yapılabilirdi. Çok basit bir sondu. Okurken arkadaşlık ve dostluk konulu bir kitap yerine ihanet konulu bir kitap olarak bakarsanız belki beğenebilirsiniz.

8 puan

İlham verici...

8 puan

güzeldi bence beğendim okunabilir

8 puan

yorumum blogda
egemvekitaplarim.blogspot.com.tr/2015/04/sonunda.html?m=1

8 puan

Güzeldi..but biraz basit :)

10 puan

Arkadya Yayınları’ndan çıkan ; “ Camille Noe Pagan’ın Gülümse Anılara “adlı kitabını, şu dakika itibariyle bitirmiş bulunmaktayım .

Konusunu okumadan önce , beni kapağı çok etkilemişti , zaten ne zaman bir kitabın kapağını beğensem o kitap benim beğeneceğim bir kitap oluyor , sonra konusunu beğendim ve kitabı aldım .

Öncelikle ; çevirisi son derece akıcı , sayfalar su gibi resmen akıyor , kelime hatasına bile rastlamadım desem yeridir .Yazı puntosu, tam istediğim gibi idi .Ve aralarda nefes alabilmek yada dinlenebilmek için sembolik işaretlerin olması , benim çok hoşuma gitti .Okurken zorlanmadan rahatça okuyabilmemi sağladı .

Kitapta ; Julia adlı bir kızın- bu kız balerin- , bir gün bir kaza geçirmesi sonucu yaşadığı beyin travmasıyla hafızası sekteye uğrar .Bu kızın yakın bir arkadaşı vardır adı Marissa’dır .İkisi uzun yıllardan beri (liseden beri ) vazgeçilmez ikilidir , arkadaştır ,dosttur .Fakat bu kaza ile birlikte , yepyeni olaylar zinciri onları bekliyor olacaktır . Geçmişle yüzleşme ,geleceğe umutla bakma , arkadaşlık –dostluk ilişkileri ,ailevi bağlar, o kadar güzel anlatılmış ki arada hiçbir kopukluk olmadan . Bir sonra ki sayfada acaba neler olacak merakıyla okudum .

Kısacası ; bir dostluk ilişkisi ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi, çok etkilendim .Bu kitaba bir puan verecek olsam kesinlikle bu , yüz üzerinden bin beş yüz olurdu .Kesinlikle tavsiye ederim .

Son olarak ise bu kitabı bizlerle; buluşturduğu için , “ARKADYA YAYINLARI’NA “ çok teşekkür ederim . Saygılarımla…






geri ileri