Gözlerindeki Canavar

En Son Değerlendirmeler

7 puan

Kitap gerçekten çok güzeldi. Akıcıydı ve dili harikaydı. Kitabın çevrilmeden önce bile baya reklamı yapıldığı için satışa sunulduğu gibi aldım.

Kitabı beğendim mi? Hem de çok .Aslında 6 verecektim ama bu da haksızlık olur diye düşündüm. Neden 7 puan verdim diye sorarsanız şöyle ki hayatım boyunca en korktuğum ve tiksindiğim şey olan tecavüz olayını bir fantezi olarak gösterilmesi. Tecavüz fantezi değil hastalıktır. Bunun dışında boğazlama vs gibi noktalar o kadar gözüme batmadı çünkü bunu isteyen ve buna ihtiyacı olduğunu düşünen bir çok kadın ve erkek var. Bu ağır bir fantezi ama iki tarafta bunu kabul ettiği sürece benim bu konu hakkkında yorum yapmam saçma olur. BDSM türü kitapları severim. İnsanların farklı şeyler denemesi stabil düzeyden kurtulmalarını iyi bir cesaret örneği olarak görüyorum.

Naz kesinlikle muhteşem ve hayatımın erkeği kategorisine girebilecek biri. Gece hiç durmadan bir solukta okudum kitabı. Dediğim gibi tecavüz muhabbeti dışında kitabı çok beğendim. Yaş farkına da değinmek istiyorum. Yaş farkı evlilikler ilişkiler gayet çok günümüzde. Haa biraz daha az olabilir miydi? Kesinlikle. Azıcık göze batıyor biraz yadırgıyor insan ama ben yine de yaş farkını seven biriyimdir. Bu kadar olmadığı sürece tabi. Sadece kızımızın 20'sini geçmiş olmasını isterdim.

Kitabı okumanızı isterim. Eğer Naz'in aşkını hissetmek istiyorsanız ve gözünüze bu söylediklerim batmaz ise kesnilikle beğenirsiniz. Ama ben böyle şeylere gelemem derseniz uzak durun. Çünkü başta dediğim gibi tecavüz fantezi değil hastalıktır ve bunu iyi bir şey gibi göstermek ise doğru değildir.

http://romantikoptik.blogspot.com.tr/2015/03/gozlerindeki-canavar-jm-darhower.html

7 puan

Türünden biraz daha farklı olduğunu düşündüğüm için almıştım ve yine hayal kırıklığına uğradım.Nasıl desem erotik mafya tarzında ilk defa okudum.(türün bir adı varmış ama tam bilmiyorum).Konusu güzeldi,hatta sayfalar su gibi aktı gitti.Ancak kitapta bir şeyler eksikti.Naz,kızımıza seni seviyorum veya aşkım dediğinde, ben o duygu yoğunluğunu hissedemedim. kitap kötü değil,ama öyle ahım şahım bir tarafıda yok.Her yerde çok övülüyor ve herkesin zevki farklı.Ne yazık ki yaş farkı cidden çok fazla.Normal hayatta asla böyle bir şeye müsammaa göstermem ama kitap sonuçta.Birde artık lütfen her kitap karakterini Christian ve Gideon ile karşılaştırmasınlar o kadar çok itici oluyor ki anlatamam ... Serinin son kitabınıda okuyacağım.Umarım onu ilkinden daha çok beğenirim :)

9 puan

9 yıldız göründüğüne bakmayın 8 veriyorum... karakterlerden kızın yaşı bence 25 hiç öyle 18 lik bir model değildi..Adam da 38 olsa mafya yaşı için kendi temizlik yapmaz yani öldürmez öldürtür gibi geliyor,adam bence 32 civarıydı yaşlarda ben aradaki yaş farkını hissedemedim...Ama tabi ki bu bir kurgu herşeyin olabileceği sınırsız hayal gücü...kitap akıcı ve sürükleyici merak uyandırıcı sırlar var bu yönden bakılınca iyiydi.. tecavüzler kalan kısım tabiki tasvip edilemez... bu kitap ile ilgili bayan arkadaşlara yapılan tehdit ve ithamlardan dolayı 1 yıldız fazla veriyorum protesto amaçlı...okunabilir kirlenmiş hayat bakış açısını gösteren bir kitap...Aşk ve nefret bir arada,kimi tutarsa artık:)

geri ileri