Gizli Anların Yolcusu

En Son Değerlendirmeler

6 puan

Sıradan bir kitaptı bence. Tek farklı eşcinsel aşkı anlatıyor olmasıydı.

Profil Resmi
9 puan

Ayse kulin cok degismis :)

11 yıl, 11 ay
Profil Resmi
10 puan

Normal ilişkileri dışarıda bırakarak farklı bir bakış açısıyla yazılmış çok güzel bir kitap. Aşkın her zaman aşk olduğunu üstüne basa basa gösteren Ayşe Kulin harika bir eser meydana getirmiş..

Profil Resmi
4 puan

Çok ucuz ve anlatılamamış bir hikaye..

4 puan

Gereksiz ve saçma bir kitaptı.Sadece sonunu beğendim..

Profil Resmi
10 puan

sen gidince
ne mi kalır geriye
bir tutam ayışığı uzanıp aldığım gözpınarlarından.

4 puan

hayal kırıklığı. Sırf bir yerden sonra toplar diye sabırla okudum ancak, hayır.

9 puan

Ayşe Kulin bütün tanımlarla, tabularla, doğrularla, yanlışlarla oynamış bu kitabında. Kitap bittiğinde adını koyamadığınız bir huzursuzluk hissediyorsunuz.

6 puan

Sürükleyici bir öykü olmasına rağmen Ayşe Kulin'in eski kitaplarındaki tadı bulamadım. Belki konusunun benim dünyamın çok dışında olması bu düşüncemde etkili olabilir. Kahramanın yerine hiç bir zaman kendimi koyamadım, onun gibi düşünemedim, öyle olunca da kitapdaki kahramanların dünyasına giremedim bir türlü. Halbuki Ayşe Kulin'in eski hikayelerinde onlarla birlikte yaşadığımı hissederdim hep. Çok hızlı bir şekilde bitirdiğimi söylemek isterim. Ayşe kulin akıcılığı yine kendini göstermiş.

Profil Resmi
10 puan

Detaylar blogumda :)

http://vemutluson.blogspot.com/2013/05/ayse-kulin-gizli-anlar-yolcusu-yorumum.html

Ayşe Kulin'in tüm kitapları elimde olmasına ragmen neden bu kitapla tanışmak istedigimi bir türlü anlamamıştım .. Önyargılıydım ve okurken bu ön yargımın kırılması acıkcası beni sinirlendirdi. Böylesine güzel bir kalemden kendimi bunca zaman uzun tutmak beni çok üzdü. Günümüzde keyifle okuyabilcegimiz kalemler var ama her yazar bence böyle bir kurgu düşünemez bu kurgu ciddi bir deneyimden ve eşsiz bir ufuktan özgünlükten gelir düşüncem Ayşe Kulinle tanışınca bana iyi bir örnek oldu. Şuan Önerilerim arasında kesinlikle bu kitap yazarlardanda Ayşe Kulin yerini almış bulunuyor benim için.

Kitap konusuna fazla inmek istemiyorum ama Konu zaten kitap baş harflerinden anlaşıldıgı gibi GAYler üzerine yazılmış .. Yeri geldi kalbim acıdı yeri geldi aklım almadı bu kitabı okurken zihniyetim bu düşünceyi hala algılayamıyor ama muhteşem bir anlatımla gerçekten böyle hayatlarda var Buse demeden kendimi alamadım ve kalbim paramparca oldu. İlhami bey evli ve 2 çocugu var ancak oglunun ölümüyle tüm hayatları altüst oluyor eşi kendi içine çekiliyor ve İlhami bey ciddi bir yalnızlıga bürünüyor. Yayınevinin sahiplerinden biri olan İlhami bey kendini iyice işine veriyor ve ortagı Handanla yakınlaşmaları iş boyutunuda aşıyor. . Ancak yaptıgı hatadan utanan İlhami bu yanlıştan dönüyor ve Bora adında iyi , hırslı , çalışkan bir grafikerle yakınlaşıyor ama bu yakınlaşma abi kardeş boyutunda .. Handan Boranın arkadaşına ait bir kitabı İlhamiye basılması için ikna etmeye cabalıyor .. Ama bu kitap Aslında kimin ..?? .. Borayla İlhaminin gittikleri iş gezisiyle aralarındaki iletişim aşk boyutuna geliyor ve kitap bundan sonra resmen kördügüm halini alıyor..

Nefes almadan okudugum ve ciddi anlamda etkilendigim bir kitap Gizli Anlar Yolcusu farklı hayatlar okumak isteyenlere tavsiyemdir.

10 yıl, 11 ay
Profil Resmi
1 puan

hiç ama hiç beğenmedim.

Profil Resmi
6 puan

ben aşk romanı yazarsam ancak böyle yazarım diyordu ayşe kulin bir söyleşisinde...baş harflerini okuyup öyle bakmalı kitaba

Profil Resmi
2 puan

Ruhum sıkıldı okurken hiç sevmediğim bir kurguydu.

Profil Resmi
6 puan

konuda amatör olduğunu çok belli etmiş Sayın Ayşe Kulin (:

10 yıl, 11 ay
Profil Resmi
8 puan

Ayşe Kulin çok heyecanlı bir roman yazmış karanlığın içine çekilen hayatlar sevdim.

Profil Resmi
8 puan

Kulinin tarzının dışına çıktığı son derece ilginç ve güzel bir kitap okunmaya değer..

9 puan

muhteşem !

1 puan

Okuduğun en kötü romanlardan biriydi.

5 puan

Dili çok akıcı ama konu çok aykırı. Ayşe Kulin in bu tarz bir kitap yazması beni şaşırttı açıkçası. Okunsa da olur okunmasa da olur bir kitap bana göre. Çok sevdiğimi söyleyemeyeceğim...

11 yıl, 10 ay
Profil Resmi
8 puan

gayler ile ilgili okuduğum ilk kitap onların duygularını anlamak için güzel bir kitap.

10 puan

O kadar sürükleyici bir roman ki 1 gecede bitirmek için can atıyorum ... Ve bu gidişle bu gece bitireceğim . Ayşe Kulin toplumumuzda yasak görülen ama bi o kadar da masum bir konuyu ele aldığın , yüreklilikle ve cesaretle bizlere sunduğun için ne kadar teşekkür etsem azdır ... Sizin gibi yazarlar daha fazla olmalı . Başarılarınızın devamını diliiyorum .

8 puan

psikolojimi bozdu :D

4 puan

Kitaba dair tek iyi şey Tekin Gönenç şiirleriydi galiba.

10 puan

neden bilmiyorum ama aşırı beğendim.

Profil Resmi
8 puan

bir solukta okuduğum kitaplardan

Profil Resmi
10 puan

TEKRARDAN OKUYABİLİRİM..

10 puan

Son zamanlarda okuduğum en sürükleyici ve etkileyici kitaptı! tek kelimeyle mükemmel...

11 yıl, 11 ay
Profil Resmi
10 puan

Ayse Kulin 'den mükemmel bir eser

5 puan

Ayşe Kulin hayal dünyasını bu kitapta epey bir zorlamış doğrusu. Bir kadın olarak bir erkeğin duygularını ifade edemediğini düşünüyorum. Kendi kadınsallığı İlhami ve Bora karakterleri üzerinde etkisini biraz gösteriyor. Bazı yerleri yapmacık buldum. Akıcılığı, dili ve özellikle her bölüm başında seçmiş olduğu Tekin Gönenç dizelerini çok beğendimi söylemeden geçemeyeceğim.

10 yıl, 10 ay
1 puan

malesef çok sıkıcı ve devamı gelmeyen bir kitap oldu benim için tekrar okurmuyum? never ever

geri 1 | 2 | 3