Giderken Bana Bir Şeyler Söyle

En Son Değerlendirmeler

10 puan

...

12 yıl, 11 ay
Profil Resmi
7 puan

Hoş.

8 puan

bu adam gercektebn cok basarılı psiko-analizler yapıyor

Profil Resmi
8 puan

böyle yazarlar iyi ki var'larla okunmuş, yine yine okunacak bir kitap.

Profil Resmi
9 puan

Ölüm'e böyle birinin gözünden bakma fırsatı yakaladım Giderken Bana Bir Şeyler Söyle'yle. Ölenin ardından aslında kendimiz için üzüldüğümüzü bir kere daha anlamış oldum. Ve babaannemin vefatıyla ilk defa çokça hissettiğim ölümün hemen yanı başımızda olduğunu bir kere daha hatırlamış oldum. Babaannemin vefatı, çok oturmuştu yüreğime, ilk defa bu kadar yakınımı kaybediyordum. Bu kitapta geride kalanların ruh halinin çözümlemesinin ne kadar güzel yapılabileceğini gördüm.

Profil Resmi
10 puan

hepimizin taşıdığı endişe ve kayıgıları ve bunların çözümlemesini kişilerin hayatlı üzerinden anlatan güzel bir kitap.Aslında kimi yerlerde tekrarlar mevcut fakat anlatmakla uygulamak arasındaki fark bu tekrarlarla yerine oturuyor."işe yaramıyorum" , "niye ben?", "keşke" sözcüklerini sıklıkla kullanıyorsanız bu kitabı okumanızı tavsiye ederim.

10 puan

Bana çok, çok, çok şey katan; hayatı anlamlandırmak isteyen herkese önerebileceğim bir kitap.

Profil Resmi
9 puan

Yaşadığı müddetçe insanın yolu iki şeye mutlaka düşermiş aşka ve ölüme ... Yazar bu duyguları bir roman içerisinde o kadar güzel anlatmış ki bir nefeste okuyup,keşke hiç bitmese diyorsunuz...

10 puan

ölüm hakkında hiç hissetmediklerimi okudum, hiç düşünmediklerimi değerlendirdim.. ölüm ve hayat hakkında farklı bir bakış açısı. Bana çok şey kattı.

geri ileri