Gece Fısıltıları (Second Opportunities, #3)

En Son Değerlendirmeler

7 puan

Noah (Daşlığınla Yaktın Kavurdun Gençliğinde Karşılaşsak Küllerimi Süpürürdün Heralde ♥) Olay kızımız Sloan ın babasının kendisiyle temas kurması üzerine FBI ın ünlü dedektiflerden biri ismini şimdi zikredemiyorum aklımda değil Kusursuzdaki FBI ın ta kendisi :D Neyse kızımızı buluyor ve babasının yasadışı işler çevirdiğini ve bu olayı bulmakta kızın ona yardım etmesini istiyor kızımızda bu FBI ile oraya sevgili gibi tatile gidiyorlar :D emme velakin gel görün ki :D Bizim kızımızın kardeşinin nişanlısı var ki evlere şenlik anacım :lol: Noah ♥ Evet bir partner değişimi yapılıyor süper herşey yolunda derkene dı dı dım :D Bir Polis sireni bütün büyüyü bozuyor :D Ayrıca Noah ın adını unuttum çatlak kızkardeşinide çok sevmiştim ♥ Hikaye çok güzel değil ama okumanızı öneririm ;)

9 puan

Diger judith kitaplarından çok farkliydi ask yine muhteşem ama işin içine polisiye cinayet ve günümüz zamanı girince farklı olmuş çok begendim

10 puan

Muhteşem bir kitap , elimden düşüremedim heycanla okudum ve beklenmedık bır sonu var herkese tavsiye edıyorum .

Profil Resmi
6 puan

Bana göre yazarın vasat kitaplarından biriydi.
Daha çok polisiye tarzındaydı ama mutlaka okunmalı diyorum.

10 puan

çok beğendimmm :)

5 puan

Tarihi aşk romanlarındaki sıcacık havadan sonra sığ geldi.

10 puan

Akici bir dil. Sıkmayan bir hikaye. Daha ne olsun ? Judith'i seviyorum. Tasvirlerin az olması kitabı daha da okunur kılmış.

10 puan

Bu kitabın ismi ve görünüşü çok ilgimi çekti inşallah bu kitabı okuma fırsatı bulurum.

10 puan

Sloan Reynolds bir polistir. Annesi on sekiz yaşındayken yerel bir güzellik yarışmasını kazanmış ve ödül olarak bir hafta kalmayı kazandığı otelde babası Carter Reynold ile tanışmıştır. Annesi evlenip sonsuza dek mutluluk içinde yaşayacaklarına inanmıştır. Fakat annesi hamile olduğunu öğrenene kadar babasının evlenmek gibi bir niyeti olmamıştır. Bu duruma babasının ailesi kızmış ve sırt çevirmiştir. Carter'in kazancıyla zar zor geçinmişlerdir. Başka bir çocukları daha olmuş ve annesi son derece mutlu olduklarını sanıyormuş. Bir gün Carter'in annesi gelip ona ailesi ile barışma teklifi edene kadar. Babası bu fırsatı kaçırmamış ve karısını büyük kızı Paris'i birkaç günlük bir misafirlik için götürdüğüne inandırmıştır. Boşanmayı kabul ettiğine ve kızı üstünde ki tüm haklarından vazgeçtiğine dair imzalarda attırmıştır.

Sloan ile annesi de zor zamanlar geçirmişlerdir. Aç kaldıklarında, hastalandığında annesi babasından yardım istemesin diye hemen toparlanmıştır. Babasını otuz yıl hiç görmemiştir. Babasına kızgınlığı hiç geçmemiştir. Duygusuz, bencil, gaddar olarak gördüğü babasından nefret eder. San Francisco'lu ünlü ve yardımsever zengin babası hakkında tek bildikleri gazetede okuduklarıdır. Hayatı boyunca hiç ortada görünmeyen, bugüne kadar doğum günlerinde bir tebrik kartı bile göndermeyen babası bir gün aniden arar. Babası Beach'e gidip o ve kız kardeşiyle birkaç hafta geçirmesini ister. Altı ay önce kalp krizi geçirmiştir ve çok geç olmadan üçünün birbirini tanımasını ister. Bugüne kadar kardeşinin de kendisine ihtiyacı olmamış ve tanımak istememiştir bu yüzden Sloan gitmek istemez. Bunca yıl onları yok saydıktan sonra bir telefon yeterli olmayacağından gitmemeye kararlıdır. Fakat kendisini takip eden FBI ajanı Paul görev için babasının evine gitmesi gerektiğini söyler. Babası bazı yasadışı faaliyetlerde bulunmuştur. Bu işlerle doğrudan doğruya ilişkisi olduğunu, bilerek karıştığını ispatlayacak bilgiye ihtiyaçları vardır. Böylece Sloan erkek arkadaşı olarak gelecek ajan ile gitmeyi kabul eder.

Babasının evine gittikten sonra Sloan'ın hayatı tamamen değişir. Yeni tanıştığı akrabaları, kendisi annesi ile zor günler yaşamışken babası ve kardeşinin varlık içinde oluşu, üzüntüleri, alışması bunlarla baş etmek zorunda iken bir de tanıştığı kardeşinin nişanlısı Noah işleri tamamen değiştirir. Tanışır tanışmaz ikili arasında etkileşim olur zaten aksi mümkün mü?

Noah geçmişinden dolayı güvensiz yakışıklı, korumacı, zengin, dinlemeden her şeyi silen karakterlerdendir. Dinlemediği için ikili zor zamanlar yaşar ama neyse ki sonu mutlu.

Kitap sadece bir aşk kitabı değil polisiye, macera da var böyle olunca da kitap nasıl bitti anlaşılmıyor. Yazarın yine harika bir kitabı.

6 puan

http://birtutamyaprak.blogspot.nl/2017/01/judith-mcnaught-gece-fsltlar-kitap-yorum.html

geri ileri