Fifty Shades Darker (Fifty Shades, #2)

En Son Değerlendirmeler

Profil Resmi
5 puan

Seriyi genel anlamda sevdim, ama iyi itiraf etmeliyim bazen öyle sıkıcı oluyor ki kafamda resmen saç kalmıyor. Dozu yerinde cinsellik severim, ama bu kitapta öyle çok var ki beni boğuyor.Seni seviyorumlar havalarda uçuşuyor ve kitabın gerçekçiliğini öldürüyor. Komik olduğu bir gerçek; eğlenceli, romantik (ama aşırı), ilginç. Yazarın dili gerçekten çok akıcı anlaşılır, beni sıkan şey ise cinselliğin çok yoğun kullanılması oluyor.Hikayenin konusuna ise resmen tapıyorum.

Bu kitapta Ana ve Grey tekrar birleşiyorlar ve vanilya bir aşka yelken açıp evlenme aşamasına geliyorlar. Elene'nin nasıl bir s*rtük olduğu ortaya çıkıyor ve Grace bu ilişkiyi öğreniyor. Kitabın sonu gerçekten ilginçti.
Üçüncü kitabı okumadan önce biraz ara vermek istiyorum, çünkü bu seri beni biraz sıktı. Okuduğum diğer yorumlardanda üçüncü kitabında bu şekilde devam ettiğini gördüm. Mia ve Ethan'nın bir ilişkisi olmasını gerçekten çok istiyorum (Ve yer yer bu dünyada yalnız kalan bir tek benim diye üzülüyorum, neyse onlar mutlu olsun yeter.)

*Grace'in Elene'yi tokatladığı sahne süperdi doğrusu.
Grey'in böyle hızlı bir değişime girmesi beklediğim bir şey değildi. Aslında ben Ana bu yola sapar diye düşünüyordum; ama bir nevi öylede oldu bir orta yol bulundu. Bİr Chalie Tango balonuda ben istiyorum.
Tek isteğim bu kadar yoğun cinsellik olmasaydıda sıkılmasaydım.

geri ileri