Evlilik Pazarlığı

En Son Değerlendirmeler

7 puan

Evlilik Anlaşması -Lucy Monroe

ÜÇ yıl önce boşanan Chloe ve Ariston'un hikayesi biraz durağan bir hikaye idi..Bir yanlış anlama ve iletişimsizlik yüzünden sona eren bir evlilik..Fakat Ariston ne yapıp edip karısını tekrar kazanmaya karar verir..Karısının yumuşak kız kardeşine olan bağlılığını kullanır..Kız kardeşinin yuvasını dağılmasını istemeyen Chloe Ariston'un teklifini kabul etmek zorunda kalır..
Yinede okurken zevk alınabilecek bir ikinci şans romanı idi..


Pırlantaların Bedeli-Melanie Milburne
Melanie Milburne'n Pırlantaların Bedeli isimli hikaye sevimli bir hikaye idi..Küçük yaşta anne ve babası trafik kazasında ölen Molly'nin velayetini almak isteyen kişilerden Sabrina ölen Laura'nı Mario ise Ric'in arkadaşı idi..
Daha önce aralarında bir yakınlaşma geçmiş ve ikiside unutamamış idi.Molly'nin velayetini isteyen Luara'nın üvey annesine karşı güçlerini birleştirmek isteyen Mario'nun teklfi oldukça ilginçti..Molly'nin velayetini almak için bir süreliğine evlenmelerini ve İtalya'ya gitmelerini teklif ediyordu..
Daha önce bakıcılığını yaptığı çocukların babaları tarafından tacize uğrayan Sabrina hem işinden olmuş hem hayatı lekelenmişti. Hazırda şu an işi de yoktu..
Bu olay yüzünden onu suçlu bulan Mario Sabrina'nın masumluğuna da inanmıyordu ama onun çekiminden de etkilenmeden yapamıyordu...

geri ileri