Evcilik Oyunu

En Son Değerlendirmeler

6 puan

Merhabalar yeni kitap yorumumla geldim. Aslında sosyal platformda okuduğum bir kurguydu. O yüzden birde kitaplaşmış haliyle alıp okuyayım dedim. Ama şöyle bir gerçek var ki ben bunu yine böyle bir iki kitapta daha yaşadım. İnternet üzerinden okuduğumda aldığım heyecanı, zevki alamadım. Konuyu, kurguyu bildiğimden mi diyeceğim ama bilemedim gitti.
Evcilik Oyunu; arkadaşıyla aynı evde yaşayan üniversite öğrencisi Eliz, bir gün tanımadığı kişiler tarafından zorla Sarper bey ile görüşme götürülüyor (tabi bu durum Eliz’in deyimiyle kaçırılmak oluyor ki bence de öyle). Ve götürüldüğü evde tahmin edemeyeceği ve anlam veremeyeceği bir teklif alıyor.
Sarper’in tek istediği kızına annelik yapması..
Peki, ama neden özellikle Eliz?
Sarper’in sakladığı sır ne?
Tabi soruların cevabı kitapta : )

8 puan

Güzel cicili bicili kapağını ( ki kapakları kitapları seçme nedenlerimden biridir ) görünce şöyle kafa dağıtmalık akıcı güzel bir pembe kitabı okuyayım dedim. İyi de etmişim, gerçi pembe bir kitap olmasının yanında aksiyonu ve entrikalı olay kurgusu ile keyifli bir okuması oldu. Ancak karakterlerin sanki biraz yetersiz tasvirleri ve aksiyonun biri bitmeden arkasında yeni bir aksiyon eklenmesi inandırıcılığı açısından eksi puan oldu gibi. Genel olarak amacına uygun güzel bir kitaptı diyerek denk gelirse tekrar okuyabilirim yazarın yazacağı kitaplarını sanırım.

geri ileri