Eragon - Ejderha Süvarileri'nin Mirası (Kitap I)

En Son Değerlendirmeler

Profil Resmi
7 puan

Anlatımından dolayı hayalimde çok iyi canlandırdığım bir kitaptır. Dili ağır değildir.

11 yıl, 11 ay
8 puan

Orta çağ fantastiği

Profil Resmi
10 puan

Guzel kitap cok beğendim

Profil Resmi
10 puan

fantastik sevenlere kesinlikle okumalı diyorum

10 puan

Fantastik Kurguya yeni başlamak isteyenlere KESİNLİKLE önerebileceğim bir seri. Dili kesinlikle ağır değil ve su gibi akıp bitiyor...

Profil Resmi
10 puan

Yemek yerken bile okudum ben bu kitabı çok iyi hatırlıyorum. Güzel, akıcı, iyi bir kurguya sahip. Kısacası okunası.

8 puan

Çok güzel bir seri .Yazar ,yazarken o kadar güzel bir dünya çizmiş ki gözlerinizde canlandıra biliyorsunuz

9 puan

Çok akıcı macerası bitmeyen bir kitapdı.

9 puan

Basit anlatımıyla fantastik dünyaya giriş için en uygun seridir. Bir ejderhayla binicisi arasında ki bağ insanı derinden etkiliyor. Baştan sona zevkli zekice yazılmış bir kitap.

10 puan

Tavsiye ettiğim bir seri

Profil Resmi
9 puan

Fantastik kuntastik çok sevmesem de bu ejderha sanki evde beslediğim evcil hayvanım gibi oldu. Yazar serinin bu ilk kitabını on beş yaşında yazmış. Evet içinde star wars'tan,yüzüklerin efendisi'nden çok esinlenme var ama o kadar olur.Sonuçta seri olarak gerçekten güzel.

7 puan

Yazarın bu kitabı 16-17 yaşında yazdığı düşünülünce kitap oldukça derli toplu. Sunum ilgi çekici olmuş. Okumayanlara tavsiye ederim.

6 puan

Bu kadar genç bir yazarın eseri olduğu düşünülürse oldukça derli toplu bir kitap. Basit kurgusu, temposu ve yalın diliyle akıcı. Genç kuşak için dostluğa, yargılara ve bilginin önemine dair güzel alt metinler de içeriyor. Karakterleri kendini okutturacak renklilikte. Eragon’dan ziyade sırf Brom ve Saphira için bile okunabilir.

9 puan

Başlangıcında alışmam zor oldu, ama sonradan sevdim. Kitabın ortalarından itibaren sürükleyici bir kitap olmaya başladı. Okunması gereken bir fantastik kitaptı bence. :)

7 puan

Bolca yüzüklerin efendisi etkisine rastlamış olsam da bu beni rahatsız etmedi ve 15 yaşında ki bir yazarın hayal gücü beni fazlasıyla etkiledi. Araya dayanmayıp filmini de sıkıştırdım ama her zaman ki gibi bir uyarlama filmler kitabın büyüsünü yaşatmaktan çok uzak kalıyor.yine de filmi john malkovich ve jeremy irons ikilisini izlemenin keyfini çıkarmak isteyenler zevkle seyredebilirler.

geri ileri