En Karanlık Öpücük (Karanlığın Efendileri Serisi, #2)

En Son Değerlendirmeler

Profil Resmi
10 puan

mükemmel bir kitaptı.

6 puan

Bence En Karanlık Gece'nin yanında biraz vasat kalmış. Tamam güzeldi ama onun kadar değil..

10 puan

İlk kitap kadar güzel değildi belki ama çok güzeldi ya. Seviyorum seni Showalter :D

8 puan

Anya ve Lucien!!! Kesinlikle çok iyilerdi. Anyanın lucienin peşinde koşması ve onun reddedişleri :):) tabi birde kronosun emriyle anyayı öldürmek zorunda olması var tabi ama dozunda romantik, biraz şehvetli güzel bir kitaptı.

10 puan

bu seri muhteşem ötesi.... ne kadar sevdiğimi anlatamam.... okurken çook büyük bir keyif alıyorum.... ilk kitap kadar hatta ondan bile iyiydi En Karanlık Öpücük.... aksiyon hiç durmadı... son hızla ilerleyen çoook tatlı bir aşk vardı.... tek söyleyeceğim BU SERİ KAÇMAZZZZ!!!!!!

10 puan

Gerçekten beni nu seri ile tanıştıran şansımı seveyim :) Karanlığın Efendileri, başucu kütüphanesinde yerini almıştır. 1. Kitapda (En Karanlık Gece) Maddox'u (şiddet iblisini) okumuştuk, şimdi ise Ölüm İblisini taşıyan Lucifer'i okuyoruz.

Gerçekten kurgusu ve anlatımıyla beni benden alan bir kitaptı. İki kitabı kıyaslayamıyorum bile ben ikiside biribirinden başarılıydı, serinin devamını merakla bekliyoruz.

8 puan

Harika bir seri ve devam kitaplarını da merakla bekliyorum.

8 puan

2 .kitapta beklentileri boşa çıkarmıyor. anyanın espirilerine lucien çiçek diye seslenmesine hasta oldum hele ki lolipopu dicek kelimem yok :) serinin diğer kitaplarınında çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum.

Profil Resmi
8 puan

Bende diğer kitap gibi çok güzel ve akıcıydı . Farklı bir hikaye olmasına rağmen hiç sıkılmadan okudum. Hele Anya 'nın Lucien'e sataşmaları çok komikti. Tek kötü yanı diğer iblislerin hikayelerinden bahsedip insanı merak ettirrmesi. Onun dışında çok güzeldi tavsiye ederim :)

Profil Resmi
10 puan

yazarın ılk 3 kıtabı suanda tr de var ve serının ıcındekı en sevdıgım bu oldu kesınlıkle okumanızı tavsıye ederım

8 puan

Ahh !
Bu seri cidden harika bu adamlar cidden harika !!!
Boyle iblisler olsun benim olsun daha ne olsun :D
1kitaptaki serinin 2 kitabi olan bu kitabin sonunda yine gozlerim dolu dolu bittirdim #Mitoloji ve #Fantastik hikayeleri bir arada sevenler icin harika birseri...
Anya bir tanrica Lucien ise olum iblisinin olumsuz evi... kitapda macera kaos heycan hic bitmiyoe devamli.zirveye tasimakta sizi ... konuda mitolojide olunca eh tanrilarda.isin.icine bolca.karisiyor... Tanrilar iblislar ve titanlar ...

Ah bu yazar ve bu seri harikaaaa !

Profil Resmi
10 puan

İlki gibi bu da muhteşemdi.

geri ileri