Efendimiz Gönül Tahtımızın Eşsiz Sultanı

En Son Değerlendirmeler

Profil Resmi
10 puan

tam da istediğim gibi: mükemmel...

Profil Resmi
10 puan

okuduğum yere kadar 'mükemmel' gitmekte!

Profil Resmi
9 puan

Kitap çok güzel ama keşke kitapta bazı olaylardan sonra indirilen ayetlerin paylaşıldığı bölümlerde ayetlerin hangi surede geçtiğini de yazsaydı.

10 puan

mükemmel bir kitap.

Profil Resmi
1 puan

Peygamber efendimizi anlatan bu siyer kitabı ilk defa 2011'de yayınlanmıştır. Kitap gündeme bomba gibi düşmüştür. Zira kitabın bazı bölümlerinde ayet ve hadislerin çarpıtıldığı iddaları artarak devam etmiştir.

İslam ülkelerinden birçok islam alimi bu eserde peygamber eşendimize iftira atıldığını (sayfa 252) öne sürmüştür.

10 yıl, 11 ay
10 puan

Mükemmel bir kitaptı, efendimiz(s.a.v.) ne kadar da güzel anlatılmış, özlemle andım. 10/10

7 puan

2 ciltlik halinin özeti mahiyetinde olmuş. İkilisi daha ayrıntılı ve sindirilerek okunabilir. Bunun yüzeysel kaldığını düşünüyorum. Genel bilgi edinmek için tercih edilebilir ama ben ikiliyi tavsiye ederim.

10 puan

Efendimizin hayatını yüzeyselde olsa gözümüzün önünden film şeridi gibi geçiren önemli ayrıntılara yer veren faydalı bir kitap.Efendimizin hayatına dair Asım Köksalın İslam Tarihi kitabını da okuyorum ayrıntılara girdiğinden hem hacimce fazla hem içerik açısından zengin.Bu kitapla Efendimizin (sas) hayatının çerçevesini çizmiş gibi oldum diyebilirim.tabirde yanlışlık olmazsa

1 puan

Dinler arası diyalog fikrin müslüman akıllarda rahatsızlık duyulmaması için atılan ufak ufak tohumlarla doludur içi. Keşke böyle yanlış şeyler yapılmasaymış. Müslüman olarak okuduklarımıza dikkat etmemiz lazım, akaid sınırını aşmamak lazım vesselam

geri ileri